Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 30| gezond én gezellig: koken met je vriendinnen

samenkoken1.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 30.

“Ons leven is vol verplichtingen en voor koken en eten maken we vaak te weinig tijd. Geen wonder dat we nog weleens naar de snelle maaltijden in de supermarkt grijpen. Daar is een gezellige en gezonde remedie tegen: spreek met een paar vriendinnen af om een zondagmiddag te gaan koken. Zet de mannen op de bank, laat de kinderen ergens buiten de keuken spelen en praat onder het koken gezellig bij met je vriendinnen. Spreek van tevoren af wat jullie willen maken en verdeel de inkooplijsten. Neem bewaarbakjes mee, zodat je naderhand allemaal een deel van de maaltijden mee naar huis kan nemen. Zo zie je elkaar nog eens!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant