Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 29: hoeveel eten hebben we nodig?

winkelen2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 29:

“Vroeger was alles beter en fijner, volgens veel mensen. Wat eten betreft klopt dat misschien wel. Er bestonden geen kant-en-klare sausmixen, en soep maakten we zelf – ook de bouillon. We aten echte roomboter, geen aardbeien met Kerst of haricots verts uit Kenia. Maar we aten vooral veel minder! De maat van een biefstuk in de jaren vijftig was zo groot als een pak kaarten; dat geeft toch te denken! De tip van vandaag is daarom: minder eten. Het is misschien even wennen in het begin, maar probeer het eens een paar dagen. Eet wat je wilt, maar net iets minder dan wat je normaal zou nemen, en kijk eens hoe je je hierbij voelt.”

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant