Eten

Dag 28 | Recept: wrap diner

wrap2.png

Voor deze wraps kun je allerlei groenten gebruiken, bijvoorbeeld spinazie met knoflook en chèvre, groene asperges of tomaten

Wat heb je nodig?

– 1 grote boekweitpannenkoek per persoon
– Per persoon een vulling van:
– Rauwe zalmmoot
– Broccoliroosjes (even gestoomd)
– Rode uiringen
– Een paar eetlepels rucola pesto
– Schaaltje geraspte geitenkaas

Zo maak je het!

Verwarm de oven voor (175 graden). Maak de boekweitpannenkoeken volgens het recept. Maak het beslag altijd op, je kunt er de dag erna altijd nog een wrapje van maken! Besmeer de pannenkoek met rucola pesto en beleg met bovengenoemde vulling. Qua hoeveelheden; let op dat je hem nog goed kunt oprollen. Leg de opgerolde pannenkoeken in een licht ingevette ovenschaal (met een beetje olijfolie) en bestrooi met de gemalen geitenkaas. Bak zo’n 10 tot 15 minuten in de oven, tot de kaas lekker gesmolten is.

Meer lekkere recepten?

kookDit recept komt uit het kookboek ‘Het tempel kookboek’ van detox-coach Jacqueline van Lieshout (isbn: 978 90 230 1365 5) van Uitgeverij Kosmos en is voor € 22,95 onder andere te krijgen bij bol.com. Daarnaast is het ook verkrijgbaar bij boekhandels, warenhuizen, cadeauwinkels en de grotere warenhuizen.

Ook interessant