Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 28: ‘boekweit, mijn favoriete glutenvrije graan’

boekweit.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 28. 

Pannenkoeken.. Een feestje voor ieder kind en ook bij ons thuis zijn ze er altijd, bijna dagelijks! Ik maak ze altijd van boekweit en nooit van tarwe, en wij doen er van alles mee. Voor mijn dochter (3 jaar) doe ik rauwe cacao en kaneel door het beslag en de pannenkoek wordt belegd met fruit en soms wat fijngehakte nootjes. Maar ook de variant waar ik zelf zo van houd, met zachte geitenkaas, avocado, verse bieslook en gerookte zalm, deel ik vaak met haar. We smullen ervan. Van boekweit worden ook crackers en pasta gemaakt, heerlijk. Het is een erg gezond graan, boordevol voedingsstoffen en glutenvrij. Vandaag een heerlijk recept voor een boekweitwrap als diner. Enjoy!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detoxcoach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant