Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 27: soja, aan te raden of niet?

soja.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 27

“Vaak wordt sojamelk gekozen als alternatief voor koemelk. Of sojaproducten als tofu in plaats van vlees. Om soja is ‘veel te doen’ en daar wil ik vandaag wat dieper op ingaan.

Mocht je graag voor soja willen kiezen, raad ik je aan om niet de melk te nemen of de andere producten, maar sojabonen of gefermenteerde soja zoals sojasaus (lekker door Aziatische gerechten). Sojasaus is overigens ook verkrijbaar in een glutenvrije variant. Lees hier meer over soja en het verschil tussen gefermenteerd en ongefermenteerd.

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant