Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 26: geitenmelk, licht verteerbaar

geit2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 26:

“Veel mensen vinden melk lekker en willen dit graag blijven gebruiken. Toch hoor ik vaak dat er allerlei klachten ontstaan door koemelk en dan is geitenmelk een goed alternatief. Ik gebruik het zelf voor het bereiden van boekweitwraps en heel af en toe eens in een recept. De voordelen van geitenmelk zijn ook dat de essentiële mineralen uit geitenmelk beter worden opgenomen en dat het een goede bron van eiwitten, vetten, vitamines en mineralen is. Ook voor baby’s vind ik de speciale zuigelingenmelk van geiten meestal een betere keuze dan de koemelkvarianten. Geitenmelk kan niet gebruikt worden bij lactose-allergie, dus houd hier rekening mee. Geitenyoghurt is overigens ook heerlijk, dus vandaag een super recept hiermee!”

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant