Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 21: boodschappen, kant-en-klaar koeken en repen

koekjes.png

“Ik hoop niet dat je na de tip van gisteren nu met de handen in het haar door de supermarkt loopt en denkt… leuk Jacqueline, maar nu blijft er natuurlijk niets meer over! Wanneer je vertrouwde boodschappenmandje ‘overhoop’ wordt gegooid is dat echt even verwarrend in het begin. Nogmaals, mijn doel is je attent te maken van alle misleidingen in de supermarkt zodat je bewust kan kiezen of je iets wilt kopen en eten of drinken. Vandaag de kant en klaar koeken en repen. Zie het dossier waarin ik een aantal repen heb geanalyseerd en dan de exemplaren die als ‘gezond’/’eco’ worden gepresenteerd maar wellicht anders in elkaar zitten dan dat je denkt. Een extra tip: op deze fantastische site www.foodwatch.nl kun je ook heel veel vinden, een absolute eye-opener!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant