Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 20: boodschappen doen: drinkpakjes zijn wolven in schaapskleren

pakkje2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 20.

“Ja, ze zijn natuurlijk makkelijk en het aanbod is enorm. Drinkpakjes. Makkelijk mee te nemen, goedkoop en iedereen koopt ze, dus het zal wel goed zijn, toch? Bovendien staat er ook vaak op de verpakking dat er echt fruit in zit en dat er extra vitamines aan zijn toegevoegd. Maar schijn bedriegt. Je kunt er eigenlijk van uitgaan dat alle pakjes kunnen worden gezien als wolven in schaapskleren. Veredeld suikerwater met zo’n vijf klontjes suiker per pakje. Ook appelsap uit geconcentreerd sap? Ja, ook dat heeft bijna niets met de oorspronkelijke appel te maken. Het is suikerwater zonder enige voedingswaarde!”

Voor alle moeders hier nog twee blogs over de bekende pakjes en een idee om deze af te bouwen.

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant