Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 19: je kinderen – kinderfeestjes

feestje2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 19. 

“Ik snap heel goed dat je je kinderen iets ‘superlekkers’ wilt geven tijdens een kinderfeestje, maar misschien is het een idee om ook eens iets gezonds te bieden. Iets wat ze wel al kennen, maar dan nét even anders. In mijn boek staan veel recepten voor kinderen, van ontbijt tot diner en ook veel suggesties voor feestjes. Dus hier een recept waar je misschien wat mee kunt: een boekweitpannenkoekenbuffet. Uit ervaring weet ik dat zo’n buffet op kinderfeestjes vaak een groot succes is. Overigens maak ik er voor volwassenen vaak wraps van, met allerlei beleg: verschillende kaasjes, zalm, avocado, pesto, tapenades, sla, lenteui, vijgen met roquefort..  mmmm!”

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant