Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 18: de avondmaaltijd, schaaltje crudités als voorgerecht

crud2.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-oach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 18.

‘Mááhmm, wat eten we?!’. De meeste moeders weten dat na deze vraag – die vaak zo rond half vijf al wordt gesteld –  vaak een volgende volgt: ‘Ik heb honger, mag ik nu alvast wat eten?’
Een vriendin van mij met vier kinderen zette altijd rond die tijd schaaltjes met repen komkommer, wortel, radijsjes en cherrytomaatjes op tafel. Zonder te zeggen dat de kinderen dit op moesten eten, maar ze liet ze wel, heel ontspannen, weten dat het er stond. Het werkte niet elke dag, maar vaak genoeg ook wel. Nu ze studenten zijn en soms thuis komen eten, verlangen ze nog altijd naar deze ‘crudités’. Overigens kun je er ook een geweldige kerriehummus bij serveren. Heerlijk! Hier het recept.

In zestig dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detoxcoach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de Margriet Fit Challenge Facebookgroep! Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant