Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 16: de broodtrommel

brood.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 16.

Niet alleen de meeste Nederlandse kinderen, maar ook de veel volwassenen nemen hun lunch mee in een broodtrommel. Nu hoor ik je denken: is dat een probleem? Op zich niet, maar meestal is de variatie wat betreft de inhoud ver te zoeken. En dat is jammer. Probeer te variëren in je lunch – dus niet elke dag dezelfde boterhammen met hetzelfde beleg  – en kies ook de tussendoortjes bewust; de in plastic verpakte repen of koeken en de pakjes drinken zitten boordevol suiker. In mijn kookboek voor voeding en kinderen geef ik veel suggesties om het eens anders te doen en ook hier vind je direct allerlei tips.

Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit-nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in zestig dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant