Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Cupcake variatie

cupcake-variatie.jpg

Wil je variatie in je cupcakes? Dr. Oetker geeft tips!

Dr. Oetker heeft een serie geweldige producten om heerlijke cupcakes mee te maken. Het fijne is dat de producten heel gemakkelijk in gebruik zijn, ook al ben je geen keukenprinses. Dr. Oetker geeft extra tips over het gebruik van hun cupcake-lijn. Zo worden jouw cupcakes nog lekkerder!

Cupcake basismix


Dr. Oetker heeft twee heerlijke basismixen: chocolade en vanille. Je kunt ze natuurlijk apart gebruiken, maar variëren is ook leuk! Mix bijvoorbeeld naturel en chocolade door elkaar voor een marmereffect. Of meng door het beslag Dr. Oetker CupCake Topping Vanille of Chocolade voor een extra lekkere smaak. Een leuk effect krijg je ook met aardbeienjam of stukjes chocolade.

Cupcake vormpjes


Het beslag giet je in een cupcake vormpje. Je serveert tenslotte een cupcake nooit zonder z’n gezellige jasje. Dr. Oetker heeft leuke cupcakevormpjes in verschillende kleuren, zoals rood, paars en blauw. Je kunt daarnaast kiezen uit twee leuke designs: polkadots en ruitjes. Wanneer je gaat bakken, gebruik dan wel een muffinblik, zodat de cupcakes mooi rond worden. Wil je écht leuk uitpakken, gebruik dan twee verschillende cupcakevormpjes. Bak ze bijvoorbeeld in het vormpje met de blauwe ruitjes en daarna doe je de cupcake in een cupcakevormpje met een andere kleur, bijvoorbeeld de roze polka dots.

Topping


Een topping is onlosmakelijk verbonden met een cupcake. Het maakt de cupcake extra lekker. De toppings van Dr. Oetker zijn verkrijgbaar in de smaken chocolade en vanille. Met de bijgeleverde spuitmondjes maak je de leukste creaties. Schrijf bijvoorbeeld leuke boodschappen of maak mooie tekeningen met het schrijfspuitmondje. Ook kun je je cupcakes versieren met prachtige bloemetjes of sterretjes. Met het sterspuitmondje spuit je kleine bloemetjes op je cupcakes en op ieder bloemetje kun je een pareltje drukken als bloemenhart. Zo worden je cupcakes nog feestelijker.

Parels
En dan is het nu tijd voor ‘the finishing touch’. De zilveren parels van Dr. Oetker zijn stijlvol en feestelijk en maken jouw cupcake helemaal af. Gebruik de vrolijk glimmende parels op marsepein, toppings en chocolade stiften.

Wil je meer inspiratie of wil je laten zien wat jij hebt gecreeërd? Word Cupcake fan op Facebook!

Ook interessant