Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 14: claims op verpakkingen

claims.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 14:

Jacqueline: “Er wordt van alles beweerd over voedingsmiddelen. Je kunt de kreten waarschijnlijk zo opnoemen; ‘100% natuurlijk’, ‘0% vet’, ‘met stukjes fruit’, ‘ambachtelijk’ en ga zo maar door. Deze claims betekenen vaak niets, de woorden ‘natuurlijk’ en ‘ambachtelijk’ kunnen gewoon worden gebruikt zonder dat er bijbehorende eisen en normen aan het product worden gesteld. Daarbij word je overdonderd door blije reclames met gezonde en fitte mensen die het product aanprijzen. De producten staan bovendien opgesteld in de supermarkt op de meest verleidelijke plek. Tel dit alles bij elkaar op en je snapt dat het wel degelijk lastig is om zo’n product te weerstaan. Kies er vandaag voor om geen producten te kopen met claims op de verpakking, ofwel producten waarvoor uitgebreid reclame wordt gemaakt.”

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terecht kunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant