Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 2: water met citroen

citroen-met-water.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 2:

Jacqueline: “Start je dag vandaag eens anders dan anders. Je hebt al uren niet gedronken en gegeten en daarom is het belangrijk om de dag te beginnen met water. Geen ijskoud water, maar het liefst warm water. Je kunt beginnen met twee glazen van minimaal 33 cl. Voeg aan het eerste glas het sap van een halve vers uitgeknepen citroen toe, dit is ondersteunend voor de lever (die het in de afgelopen weken vast zwaar te verduren heeft gehad), reinigend en verfrissend. Je kunt dit met een rietje drinken (om je gebit te beschermen). Spoel daarna je mond na met wat warm water. Nooit direct erna je tanden poetsen!”

Meer geweldige voordelen van dit citroenwater lees je hier!

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terechtkunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant