Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Brrr: vrouw ontdekt levende salamander in zak veldsla

zak-veldsla.jpg

De 21-jarige Danique Haarhuis deed deze week een wel héél onsmakelijke ontdekking in een zak veldsla die ze bij supermarkt Jumbo had gekocht. In de zak sla zat een salamander. Tot afgrijzen van Danique leefde het beestje nog.

“En toen vond ik ineens een levende salamander in mijn zak sla van de Jumbo,” schrijft Danique op Facebook.

Geschrokken

In de onderstaande video’s is te zien hoe Danique ontdekt dat de salamander in haar eten zit verstopt. Verontwaardigd vraagt Amsterdamse zich af wat ze met het dier moet doen. Als het beestje dan ook nog eens blijkt te leven, schrikken Danique en haar vriendinnen zich kapot.

Slalamander

Jumbo heeft het incident bevestigd aan De Limburger. “Er is inderdaad een salamander – of moeten we zeggen slalamander – gevonden in een zak Jumbo-veldsla. Bij Jumbo garanderen we je dat vers ook écht vers is. En dat nam deze kleine jongen wel erg letterlijk. Vervelend dat het diertje van het veld is meegenomen en natuurlijk is dat even schrikken voor de klanten die hem aantroffen in de zak veldsla. Hoewel we onze producten altijd uiterst zorgvuldig controleren, kunnen we dit nooit helemaal voorkomen.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Facebook
Foto | Facebook, iStock

Ook interessant