Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Borreltijd

borreltijd.jpg

Thank God it’s Friday!

Voor de meeste werkers begint op vrijdagmiddag het borrelen om de werkweek af te sluiten en het weekend te beginnen.

Voor de werkers die tot ’s avonds moeten werken, zoals winkelpersoneel, zit dat er vaak helaas niet in. Get Back in Rotterdam komt met een leuke tegemoetkoming voor deze late vogels.

Elke vrijdagavond vanaf 21.00 uur zijn deze avondwerkers welkom bij ‘Borreltijd’ voor een goed begin van het weekend. Onder het genot van een welkomstdrankje en voorbij komende borrelhapjes worden de gasten door Get Back in de watten gelegd. Relaxen in een ongedwongen sfeer met goede muziek staat centraal bij deze borrel.

Get Back is sinds 2003 de plek in Rotterdam waar de jaren ’70, ’80 en ’90 kunnen worden herbeleefd. Get Back is dus niet zomaar een naam; het neemt je echt mee terug naar die goede oude tijd. Maar niet alleen voor het dansen, ook voor de lunch en het diner kan je hier terecht.

Waar: Get Back, Stadhuisplein 27, Rotterdam. De borrel vindt elke vrijdagavond plaats van 21.00 uur t/m 23.00 uur. Alle dames hebben gratis entree, heren hebben gratis entree op vertoon van een flyer.

Want: Bij ‘Borreltijd’ worden diegenen die tot laat moeten werken niet vergeten. Ook voor hen staat er voortaan op vrijdag een borrel klaar.

www.getback.nl

Ook interessant