Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Bloemkool-shoarmawrap met kaassaus en komijnekaas

bloemkool-shoarmawrap-met-kaassaus-en-komijnekaas.jpg

In de maand juni is bloemkool verkrijgbaar van Hollandse bodem. Daarom deze week een verrassend anders recept met de nummer 1-groente van Nederland.

Met bloemkool en Knorr Kaassaus maak je in een kwartiertje deze lekkere wrap!

Bloemkool-shoarmawrap met kaassaus en komijnekaas
(hoofdgerecht, 4 personen)

Ingrediënten
1 kleine bloemkool, in roosjes
2 el vloeibare margarine
400 g shoarmavleesreepjes
2 tomaten, in stukjes


1 zakje Knorr Mix voor Kaassaus
6-8 soft tortillawraps, medium
100 g geraspte komijnekaas

Bereidingswijze
Kook de bloemkoolroosjes in ruim kokend water in 10-12 min. gaar en giet ze af. Verhit de margarine in een grote koekenpan en bak hierin het vlees in 8 min. lichtbruin. Schep het geregeld om. Voeg de tomaatstukjes toe als het vlees bijna klaar is en bak ze 1 min. mee. Bereid de saus en verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Beleg de wraps met wat bloemkoolroosjes, wat shoarmavlees met tomaat en een lepel kaassaus. Rol ze op en leg ze op 4 borden. Strooi er komijnekaas over.

Variatietip
Vervang de wraps door taco’s.

Weetje
Giet bij het koken van bloemkool een scheutje azijn in het water, de bloemkool blijft dan hagelwit.

Ook interessant