Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Bleekselderij: Verassend lekker!

bleekselderij-verassend-lekker.jpg

De zomer loopt op zijn eind en de herfst staat weer voor de deur.

Een nieuw seizoen betekent een wisseling van de wacht ofwel nieuwe seizoensproducten. Voor diegene die de zomer nog niet willen loslaten hebben wij de ultieme groente: bleekselderij.

In een salade
Door de frisse smaak van bleekselderij is dit ingrediënt goed te gebruiken in salades. Meng een aantal stengels bleekselderij, gekookte farfalle, gerookte kipfilet en rucolasla met mayonaise, olijfolie en citroensap in een kom, dan staat er in een handomdraai een heerlijke salade op tafel.

In een wrap
Wanneer je op zoek bent naar een lekker hapje voor je gasten, maak dan eens een wrap met bleekselderij, roomkaas, gekookte ham en een zoetzure appel. Snijdt deze in stukjes en serveer deze op een mooi blad samen met andere heerlijke hapjes.

In een drankje
De veelzijdigheid van bleekselderij houdt bij eten niet op. Je kunt deze groente namelijk ook goed gebruiken in drankjes. Maak heel gemakkelijk een Bloody Mary door wodka, tomatensap, wortelsap en tabasco te mengen en een stengel bleekselderij te serveren als roerstaafje.

Ook interessant