Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

BIO spaghetti con salsa tartufi en verse truffel

bio-spaghetti-con-salsa-tartufi-en-verse-truffel.jpg

Hoofdgerecht: een smaakvol en aromatisch pastarecept in Italiaanse stijl door de zwatre truffelsaus, Parmezaanse kaas en truffel.

Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 10 min

Benodigde hoeveelheden per persoon
125 gr BIO verse spaghetti
1/4 zwarte truffel
3 el zwarte truffelsaus
1/2 sjalotje
25 gr parmezaanse kaas
2 el olijfolie extra vergine – Coppini
1/2 teentje knoflook (Lautrec)
1 snufje zwarte peper (korrels Sarawak)
1 snufje zeezout (Sylvain LeDuc)

Bereiding
1. Zet een pan met ruim water en het zout op het vuur. Kook de spaghetti in 2-3 minuten beetgaar.

2. Snipper de sjalot en snijd de knoflook in kleine plakjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot en knoflook.

3. Doe de spaghetti in pan bij de gesnipperde sjalot en voeg de zwarte truffelsaus er aan toe. Meng alles door elkaar.

4. Doe de pasta op het bord. Rasp de truffel en de Parmezaanse kaas en verdeel over de pasta. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met peper.

Lekker makkelijk en vers: bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.

Ook interessant