Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Ben jij een ware CupCakeSter?

ben-jij-een-ware-cupcakester.gif

Doe mee en word dé CupCakeSter in de nieuwste how-to video van Dr. Oetker!

Dr. Oetker is op zoek naar cupcakefans die graag willen laten zien hoe je mooie, bijzondere of grappige cupcakes maakt. Doe snel mee, want met de winnaars wordt een professionele CupCake how-to video opgenomen, bij de cupcakefan thuis!

De how-to video’s worden geplaatst op het nieuwe CupCake YouTube kanaal van Dr. Oetker. Dit kanaal, voor en door cupcakefans, gaat in november 2012 live en wordt dé plek om inspiratie op te doen voor leuke, nieuwe cupcakes!

Doe mee en word een CupCakeSter!

Meedoen is simpel. Stuur een foto of video van de cupcake die jij graag wilt maken in de professionele video. Beschrijf kort waarom Dr. Oetker jou zou moeten kiezen. Uit alle inzendingen worden 20 deelnemers uitgenodigd voor een exclusieve, gezellige CupCake VIP-middag bij Dr. Oetker, waarbij je lekker in de watten wordt gelegd. Samen met een special guest worden er mooie cupcakes versierd. Ook krijg je de kans om jouw cupcake ter plekke te maken. Na deze middag kiest een professionele jury ongeveer tien winnaars: de CupCakeSterren, die zullen schitteren in hun eigen, professionele how-to video!

VIP-middag voor CupCakeSterren
Cupcakes van alle soorten en maten kunnen winnen. Je hoeft echt geen cupcake-expert te zijn om CupCakeSter te worden. Dr. Oetker is juist op zoek naar beginners én gevorderden. Iedereen kan mee doen. Reserveer wel alvast een plekje in je agenda op zaterdag 22 september voor de CupCake VIP-middag bij Dr. Oetker en zorg dat je begin oktober een dagdeel thuis kunt zijn voor de opname van de video.

Stuur snel een foto of video van de cupcake die jij wilt maken, en wie weet word jij de ster op het CupCake Youtube kanaal! Inschrijven kan via www.cupcakester.nl.

Ook interessant