Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Bekijk hier welk ijsje bij je sterrenbeeld past

vrouw-eet-ijsje.jpg

Je sterrenbeeld zegt niet alleen iets over je karakter, maar ook over je smaak. We deden het al met ontbijtjes, en nu zijn de ijsjes aan de beurt. Welk ijsje past bij welk sterrenbeeld? De Britse site Good House Keeping zocht het uit.

Ram
Je bent een natuurlijke leider en onderneemt graag actie. Ook ben je niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Terwijl anderen liever eten wat ze kennen, laat jij je graag verrassen door een onbekende smaak. Vandaar dat ijs van groene thee perfect bij je past.

Stier
Als stier houd je van luxe klassiekers. Daarom is deze coupe op je lijf geschreven: vanille-ijs met warme karamelsaus, slagroom én een kers erop. Dat is stijlvol genieten.

Tweelingen
Als je moet kiezen tussen de ijssmaken chocolade of pindakaas, denk jij als tweeling: waarom kiezen? Je pakt al het moois dat het leven te bieden heeft. En je houdt wel van aparte combinaties.

Kreeft
Als Kreeft kun je een beetje hard overkomen. Maar zodra mensen je beter leren kennen, zien ze hoe lief je eigenlijk bent. Wat geldt voor je karakter, geldt ook voor je favoriete ijsje. Dat is zacht softijs, omhuld door een stevige laag gestolde chocolade.

Leeuw
Jij bent altijd overal voor in en wordt als eerste gebeld door vrienden om iets leuks te gaan doen. Een portie kan jou niet gauw groot genoeg zijn. Je bestelt het liefst een gigantische bananasplit met alles erop en eraan. Aanvallen!

Maagd
Een Maagd zorgt goed voor zichzelf en maakt graag gezonde en bewuste keuzes. Je houdt van natuurlijke ingrediënten en kiest voor kwaliteit. (Zelfgemaakt) yoghurtijs past goed in je straatje. Dat is niet te zoet, het is geen caloriebom en wel erg lekker. Wij zeggen: win-win.

Weegschaal
Relaties zijn belangrijk voor een Weegschaal. Je bent dan ook het gelukkigst als iedereen om je heen gelukkig is. Als het even kan, scoor je na werk bij de supermarkt een grote bak vanille-ijs met deeg van chocolate chip cookies, om samen met al je dierbaren leeg te lepelen.

Schorpioen
Voor anderen blijft het gissen naar wat er omgaat in je hoofd. De Schorpioen wordt dan ook vaak omschreven als donker en mysterieus. En dat is precies je bestelling bij de ijscoman! Een bolletje puur chocolade-ijs (of twee).

Boogschutter
Je bent dol op reizen en altijd op zoek naar avontuur. Daarom vraag je het liefst om koffie-ijs. Dat is overal ter wereld verkrijgbaar, want wie houdt er nou niet van koffie? Ook geeft de cafeïne je nét dat zetje om nog even door te kunnen. Want jij gaat nog niet naar huis, nog lange niet.

Steenbok
Trends kunnen je gestolen worden. Jij bent meer van de tradities. Je houdt van kwaliteit en consistentie. Dus wijk je ook nooit af van je favoriete ijsje: softijs met spikkels. Dat kan niet tegenvallen.

Waterman
Watermannen zetten zich in voor een beter milieu en staan open voor nieuwe dingen. En dat is nou precies waarom een avocado-kokosnoot-kersenijsje zo perfect bij je past. Eén grote smaakexplosie én nog lactosevrij ook.

Vissen
Jij steekt gewone dingen graag in een nieuw jasje. Je bent creatief, artistiek en staat zorgeloos in het leven. Daarom kies je voor regenboogijs. Een fleurig ijsje met uitstraling en meerdere smaken bij elkaar.

Zin gekregen in een lekker ijsje? Zo maak je ze supermakkelijk (én gezond) zelf

Bron | cookloveshare.nl
Foto | iStock

Wil je thuis een ijsje versieren, maar krijg je het potje niet open? Bekijk dan deze video van purewow.

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant