Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Avocadosoep met Hollandse garnalen

avocadosoep-met-hollandse-garnalen.jpg

Voorgerecht: Een heerlijke romige avocadosoep met kruiden, witte wijn en Hollandse garnalen.

Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 130 min

Benodigde hoeveelheden per persoon
70 ml BIO kippenbouillon (De kleinste soepfabriek)
1 tl sap van een citroen
1 avocado (Hass)
2 sprietjes bieslook
45 gram hollandse garnalen
60 ml slagroom (Polderland)
25 ml BIO fairtrade droge witte wijn
1 snufje cayennepeper (gemalen)
1 snufje zwarte peper (korrels Sarawak)
1 snufje keukenzout

Bereiding
1. Schil de avocado en verwijder de pit. Pureer de avocado samen met de bouillon, de slagroom en de wijn tot een homogene massa.

2. Pers de citroen uit. Breng het avocadomengsel op smaak met het citroensap, zout en peper. Voeg de garnalen toe en zet in de koelkast.

3. Laat de soep minimaal 2 uur koud worden. Verdeel de soep tenslotte over de borden en garneer met wat sprietjes bieslook en een snufje cayennepeper.

Bespaar jezelf decemberstress en bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.

Ook interessant