Kies nú voor een abonnement met korting
Abonneer nú met korting
Voorgerecht: Een heerlijke romige avocadosoep met kruiden, witte wijn en Hollandse garnalen.
Voorbereidingstijd: 15 min Bereidingstijd: 130 min
Benodigde hoeveelheden per persoon 70 ml BIO kippenbouillon (De kleinste soepfabriek) 1 tl sap van een citroen 1 avocado (Hass) 2 sprietjes bieslook 45 gram hollandse garnalen 60 ml slagroom (Polderland) 25 ml BIO fairtrade droge witte wijn 1 snufje cayennepeper (gemalen) 1 snufje zwarte peper (korrels Sarawak) 1 snufje keukenzout
Bereiding 1. Schil de avocado en verwijder de pit. Pureer de avocado samen met de bouillon, de slagroom en de wijn tot een homogene massa.
2. Pers de citroen uit. Breng het avocadomengsel op smaak met het citroensap, zout en peper. Voeg de garnalen toe en zet in de koelkast.
3. Laat de soep minimaal 2 uur koud worden. Verdeel de soep tenslotte over de borden en garneer met wat sprietjes bieslook en een snufje cayennepeper.
Bespaar jezelf decemberstress en bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.