Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

At Sea – Scheveningen

at-sea-scheveningen.jpg

Een fantastische mondvol.

Het keukenteam van At Sea heeft fans in de branche. Hier komt menig collega-chef inspiratie opdoen op een vrije dag. Begrijpelijk, want wie verzint een gebarbecuede kreeft met gestoofde spitskool, gebakken akkerzwammen met Pernod, groene asperges en een saus van verjus met een ragout van kreeft en groenten? Het is een mondvol, maar wel een fantastische mondvol. Geef je de chefs de vrije hand, dan koken ze zich een slag in de rondte en blijven de smakelijke gerechtjes maar komen.

Het interieur is ruim en modern, maar doet toch warm aan. Er zijn een restaurantgedeelte en een wijnbar. De veelbelovende Robert Pham heeft het sommelierstokje van Halil Asar overgenomen. Hij combineert zijn voorliefde voor klassieke Bourgognewijnen met verrassende nieuwkomers. Tegen zeer coulante prijzen trouwens. De naam At Sea is alleen wel een beetje verneukeratief. Het restaurant kijkt uit op een blinde muur en een beetje haven.

Adres
Hellingweg 138
2583 DX Scheveningen
070-3317445
www.restaurantatsea.nl

Open voor lunch:
Di | Wo | Do | Vr

Open voor diner:
Di | Wo | Do | Vr | Za | Zo

Ook interessant