Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Altijd een moment voor een cupcake

altijd-een-moment-voor-een-cupcake.jpg

Het testpanel van Dr.Oetker cupcakes was een groot succes. Ruim 80% gaf de cupcake producten van Dr.Oetker een 8!

Enige tijd geleden vroegen we wie van jullie zin had om deel te nemen aan ons testpanel voor de cupcakes van Dr.Oetker. Dat hoefden we geen twee keer te vragen, want de reacties waren overweldigend. We selecteerden uiteindelijk 150 gelukkige lezeressen die een pakket met cupcake producten opgestuurd kregen. Dit testpanel maakte de cupcakes en was enthousiast. Maar liefst 94% zei de cupcake producten van Dr.Oetker nog eens te gaan kopen: “Omdat het eenvoudig tot mooi resultaat leidt.”

Vrolijk & feestelijk
Een cupcake moet er vrolijk en feestelijk uitzien, daarover was 72% van de respondenten met elkaar eens. Tijdens het versieren van de cupcakes ervaarde het testpanel dit ook zo: “De decoratieproducten maken de cupcakes écht helemaal af.”want “Met de versiersels worden je cupcakes een prachtig en erg lekker kunstwerkje” en “De decoratiebloemetjes geven de cupcakes een leuke twist.” Ook de parels van Dr.Oetker vielen in de smaak: “De zachte parels zijn heerlijk, omdat ze geen tandenbrekers zijn.”

Kinderspel
Volgens 95% van het testpanel zijn de cupcake producten van Dr.Oetker gemakkelijk te gebruiken. “Cupcakes versieren wordt nu supergemakkelijk en super handig.”Tevens vindt het testpanel de verpakking aantrekkelijk: “Ik krijg er een heel feestelijk gevoel van en het ziet er gezellig uit om te maken! Bovendien kun je je uitleven op de versiering.”

Dat een cupcake alleen op verjaardag kan, is niet zo: “Er is altijd wel een geschikt moment te vinden voor het maken van een cupcake.”

De smaak
Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de smaak: “De cupcakes zijn hoe ze horen te zijn. Lekker en smeuïg.” En daar was 85% het helemaal mee eens: “Lekker van smaak en voor elk wel een smaak te vinden.”

Ook interessant