Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

94Wines

94wines.jpg

94Wines staat voor herkenbare, eigentijdse en kwalitatieve wijnen.

Fantastisch om te drinken en makkelijk om te onthouden. Passen deze wijnen bij jou? Het populaire, kleurrijke en unieke wijnmerk 94Wines, is hoe dan ook vanaf deze maand in alle filialen (met uitzondering van Breda, Den Bosch & Groningen) van de Bijenkorf te koop. De beroemde 94Wines nummers 2, 4, 21, 24, 41, 42, 51 & 52 zullen tijdelijk het wijnassortiment van dit luxe warenhuis verrijken. Ook zijn alle bestaande 94Wines wijnen via de website online te bestellen. De samenwerking tussen het wijnmerk en de Bijenkorf loopt helaas namelijk maar tot eind november 2010.

Het opmerkelijke wijnmerk heeft zich in nog geen jaar tijd behoorlijk bewezen. Het is ontzettend populair. Voorheen waren de overheerlijke wijnen alleen verkrijgbaar via de eigen website van 94Wines. De Bijenkorf vormt hiermee het allereerste winkelverkooppunt van de prachtwijnen.

Een spannende stap, Sander de Jonge, medeoprichter 94Wines; “In principe is 94Wines een online concept, maar de uitstraling van de Bijenkorf komt zeker overeen met die van 94Wines. Ik denk dat de flessen enorm mooi in de winkel zullen staan”.
Benieuwd of dit klopt? Ren dan gauw naar het Warenhuis en sla je slag. Want met de eigentijdse flessen van 94Wines, in combinatie met de uitgelezen smaken verrijk je jouw wijnvoorraad absoluut!

Meer weten?

www.94Wines.com

Ook interessant