Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

52 Weekend menu’s

52-weekend-menus.jpg

Dit weekend koken voor je schoonfamilie of vriendinnen? Hiermee heb je binnen een handomdraai je eigen lekkere en simpele menu samengesteld. Als je alleen bent is dat natuurlijk ook erg handig!

Dit boek helpt beginnende en ervaren thuiskokers aan lekkere, onverwachte en maakbare maaltijden voor het weekend te bereiden. Interessant genoeg voor gasten, maar ook lekker simpel voor als je die niet hebt. De makers van 52 weekend menu’s willen dat je als lezer vrijheid hebt om zelf te gaan experimenteren met de recepten. Ze hebben de recepten daarom gecombineerd met tekeningen en foto’s, zodat je je niet beperkt voelt door een foto met een verrukkelijk uitziend eindresultaat.

Het uiterlijk van het boek ziet er een beetje uit als een boek dat je vroeger bij je moeder of je oma op het aanrecht zag liggen. Al een beetje gelig, schools en met leuke tekeningen. Dit is min of meer dat leuke boek, maar dan in een modern jasje! Het kookboek is erg overzichtelijk en handig ingedeeld. Een enkel menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Daarnaast zijn de menu’s gesorteerd op seizoen, die dienen als hoofdstukken in het boek.

Een voorbeeld van een lekker zomergerecht is bijvoorbeeld Geroosterde zalm met citroentapenade en peultjes.
De tapenade zelf maken is veel lekkerder en ook best gemakkelijk, maar als je daar geen zin in hebt kun je natuurlijk altijd wat halen in de supermarkt. Zo geven de recepten ruimte voor variatie. Bij het lezen van de recepten loopt ons in ieder geval het water in de mond.

Titel: 52 Weekend Menu’s
Auteur: Onno Kleyn en Loethe Olthuis
Uitgever: Nieuw Amsterdam Uitgevers
ISBN: 9789046807064
Prijs: €22,50
Bestel het boek hier.

Ook interessant