Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Variëren met havermout

havermout-variaties.png

– in samenwerking met Melkunie – 

Begin je de dag ook het liefst met een goede start? De Havermoutpap van Melkunie is hét ontbijt dat zorgt voor de benodigde energie en bouwstoffen. Eet ’m warm of koud, lekker met wat blauwe en rode besjes. Eet smakelijk!

Om erachter te komen hoe Nederlandse vrouwen de Havermoutpap van Melkunie beoordelen, vroegen wij een testpanel van 117 vrouwen het product te testen. En wat bleek? 99% van de panelleden vindt de Havermoutpap makkelijk in gebruik. De respondenten zijn enthousiast over de lekkere smaak én vinden het handig dat de pap kant-en klaar is. En dat is weer fijn voor het ontbijt, want 86% van de vrouwen vindt de Havermoutpap van Melkunie een goede start van de dag. Dat wordt smullen!

Variëren met Havermoutpap

Het leuke aan havermout is dat je er ook volop mee kunt variëren. Denk aan een variatie met sinaasappel en blauwe bessen, met chocolade of een havermoutpap dat doet denken aan een appeltaartje. Hieronder drie heerlijke recepten.

Havermout met sinaasappel en blauwe bessen

Ingrediënten
– 200 ml Havermoutpap
– sap van 1 sinaasappel
– blauwe bessen
– snufje kaneel

Bereiding
Breng de Havermoutpap met de sinaasappelsap aan de kook. Serveer met een finke snuf kaneel en een handje zoete blauwe bessen.

melkunieHavermout met chocolade

Ingrediënten
– 200 ml Havermoutpap
– 1 el suiker
– 1 el cacaopoeder
– 2 el gehakte chocolade

Bereiding
Warm de Havermoutpap samen met het cacaopoeder op in een steelpannetje. Voeg daarna ter decoratie de gehakte chocolade toe. Ook kun je ervoor kiezen om het mee te laten smelten.

 

 

Havermout met appel, rozijnen en kaneel

Ingrediënten
– 200 ml Havermoutpap
– halve appel
– handje rozijnen
– 1 tl kaneel
– 1 el geraspte kokos

Bereiding
Doe de Havermoutpap in een kommetje. Schil ondertussen de appel en snijd deze in kleine stukjes. Voeg toe aan de pap. Laat het geheel 10 minuten staan en voeg daarna de rozijnen, kaneel en kokos toe.

 

Ook interessant