Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Snelle vegetarische maaltijden

30minvegetarisch.jpg

Iedere dag vleesgerechten eten? Dat is helemaal niet nodig want er zijn voldoende vleesvervangers.  En een maaltijd zonder vlees is niet alleen voor de vegetariërs onder ons. Rose Elliot, de ware veggie-queen uit Engeland, zet meer dan 100 recepten op een rij in haar nieuwe boek 30 Minuten Vegetarisch. Houd jij vanaf nu ook een aantal vleesvrije dagen?

Rose Elliot

Rose Elliot heeft inmiddels al meer dan 60 vegetarische en veganistische kookboeken op haar naam staan. Haar boeken worden over de hele wereld verkocht en ze schrijft regelmatig columns voor kranten en tijdschriften.

In 30 Minuten vegetarische gerechten op tafel

In de recepten in 30 Minuten Vegetarisch spelen groenten de hoofdrol. Daarmee worden het ook nog eens super gezonde gerechten. Hier hoef je (zoals de titel van het boek al doet vermoeden) helemaal niet lang voor in de keuken te staan, dus geen smoesjes meer! Zelfs op doordeweekse dagen na een lange werkdag zet jij gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel.

Bij ieder recept geeft Elliot tips hoe je het recept om kunt toveren tot een volledig vegetarische of zelfs veganistische maaltijd. Zo kun je iedereen tevreden houden.

Vier recepten uit het boek

Toscaanse bonensoep
Tuinbonenlasagne
Warme quinoasalade met tuinbonen en granaatappel
Fool van mango en kardemom

30 Minuten Vegetarisch is voor €19,95 te bestellen via Kosmos Uitgevers. ISBN 9789021553023

Ook interessant