Aanrader: zó kun je heerlijke pannenkoeken maken met slechts 2 ingrediënten
Erandi Godinez | 4 april 2020
Zin in pannenkoeken, maar geen
bloem of melk in huis? Geen zorgen: met de volgende twee ingrediënten kun je
namelijk alsnog heerlijke pannenkoeken maken. En ze zijn ook nog eens gluten-
en lactosevrij!
Voor deze
pannenkoeken heb je slechts twee ingrediënten nodig, namelijk eieren en 2
(rijpe) bananen.
Hoe maak
je het?
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de ingrediënten samen te mixen. Dit kun je natuurlijk met een blender of een mixer doen, maar dit hoeft niet per se. Je kunt ook gewoon eerst de bananen met een vork prakken totdat ze helemaal zacht zijn, en er vervolgens de eieren bij gooien en alles goed door elkaar roeren. Is het goed met elkaar gemengd? Dan kun je het beslag in een pan gooien. Zorg er wel voor dat de pannenkoeken niet te groot zijn. Omdat er geen bloem in zit, zijn ze namelijk moeilijker om te draaien, dus je kunt ze het beste zo klein mogelijk houden.
Hoewel de pannenkoeken al heerlijk zoet zijn van zichzelf (door de bananen) kun je er natuurlijk ook nog een lekkere topping bij doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van wat bosbessen, honing en noten? Of ga voor wat aardbeitjes, slagroom en kaneel.
Artikelen
van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.