Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

10 jaar jonger door water?

jonger-door-water.jpg

Sarah Smith (42) had al tijden last van hoofdpijn en haar stoelgang liep ook niet echt gesmeerd. Toen ze dit bij de dokter aangaf, adviseerde hij haar dat ze veel meer water moest drinken. Ze drinkt nu drie liter water per dag en ze ziet er naar eigen zeggen tien jaar jonger uit.

Sarah Smith (42) had al tijden last van hoofdpijn en haar stoelgang liep ook niet echt gesmeerd. Toen ze dit bij de dokter aangaf, adviseerde hij haar dat ze veel meer water moest drinken. Ze drinkt nu drie liter water per dag en ze ziet er naar eigen zeggen tien jaar jonger uit.

Op de website van Daily Mail staan twee foto’s van Sarah: een van voordat ze begon met veel water drinken en een van vier weken daarna. Er is een duidelijk verschil te zien, op de laatste foto is te zien dat ze geen donkere kringen meer onder haar ogen heeft en ook haar huid lijkt egaler van kleur. Zelf vindt ze ook dat ze minder rimpels heeft.

Om andere vrouwen er van te overtuigen dat ze hetzelfde moeten doen heeft ze haar bevindingen per week bijgehouden. Daarin schrijft ze ook dat ze wat is afgevallen door het vele drinken. ‘Ik kan gewoon niet geloven dat ik er nu zo anders uitzie. Ik lijk wel een andere vrouw.’ Om overigens zeker te weten dat ze niet teveel drinkt heeft ze medisch advies ingewonnen. ‘Ik voel me fitter, slanker en gezonder en vrienden vertellen dat ik er tien jaar jonger uitzie. Wie zou dit nou niet willen proberen?’

Volgens Daily Mail drinkt één op de vijf vrouwen minder dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water van 1,5 liter. Elk systeem en elke functie in ons lichaam heeft water nodig, vooral omdat water de afvalstoffen helpt afvoeren uit de organen.

Bron: BuzzO en Daily Mail

Ook interessant