sterrenbeelden kind Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Lifestyle

Eeuwige jeugd: déze sterrenbeelden voelen zich nog kind

Misschien verlang je weleens terug naar het leven als kind. Spelen, ravotten, leren en geen verantwoordelijkheden: voor de meesten was het een fijne tijd. Deze sterrenbeelden hoeven niet terug in de tijd, want zij voelen zich nog steeds kind.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Boogschutter

Boogschutters staan bekend om hun spontane en impulsieve acties. Worden ze wakker met een goed idee? Dan laten ze alles vallen en beginnen ze aan een nieuw avontuur, zonder te denken aan de consequenties. Kortom: eerst doen, dan denken. Helaas krijgen ze daardoor te maken met uitstelgedrag en komen ze niet altijd even betrouwbaar over.

Ram

Jong en onbezonnen: die uitspraak is jou op het lijf geschreven. Een kinderlijk karakter is leuk, al kan het ook minder goed uitpakken. Je bent gek op avontuur, maar dat brengt je soms in moeilijke situaties. Gaat iets niet zoals je wilde? Dan kun je enorm dramatisch reageren - net als een kind. En soms zeg je dan iets waar je later spijt van krijgt.

Tweeling

Is jouw sterrenbeeld Tweeling? Dan heb je waarschijnlijk twee gezichten: kinderachtig en volwassen. Je bent nieuwsgierig, energiek, fantasierijk en impulsief, maar hebt ook een serieuze en meer volwassen kant. Het is bij een Tweeling altijd de vraag welke persoonlijkheid je aantreft, want ze wisselen continu.

Leeuw

Als Leeuw sta je positief in het leven en maak je mensen graag aan het lachen. Bovendien ben je gek op aandacht. Kom je aandacht of liefde tekort, dan kun je een tikje dramatisch reageren en uit je slof schieten. En ja, daar hebben kinderen ook wel een handje van.

Bron | BestLife

Maike AbmaGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden