Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Droombaan: betaald 24 kerstfilms kijken in 12 dagen

droombaan-betaald-24-kerstfilms-kijken-in-12-dagen.jpg

Liefhebbers van zoetsappige Christmas movies opgelet! Je kunt nu 1000 dollar verdienen door 24 kerstfilms te kijken in 12 dagen. En nee, daarvoor hoef je niet per se af te reizen naar de Verenigde Staten. Je kunt deze baan namelijk gewoon vanuit bed vervullen!

Er zit alleen wel een klein addertje onder het gras…

Betaald kerstfilms kijken

Het Amerikaanse bedrijf Century Link zoekt iemand vanaf 18 jaar, die kerst niet gewoon leuk vindt, maar er echt voor leeft. De films moeten stuk voor stuk gerecenseerd worden en daarbij wordt er van je verwacht dat je oog hebt voor detail. Daarnaast moet de kandidaat alle 24 filmervaringen delen op zijn of haar Instagram, Facebook en Twitteraccount. Oja, nog één ding: je moet de klus vóór Eerste Kerstdag hebben geklaard.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast het feit dat je letterlijk liggend rijk kunt worden door kerstfilms te kijken, kent de vacature ook nog eens super goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je onder andere een pakket voor warme chocolademelk, een doos kerstkoekjes, een string kerstverlichting en een mini-kerstboom toegestuurd om je eigen ‘werkplek’ zo mooi mogelijk te maken.

Wil jij kans maken?

Wie kans wil maken op de baan, kan zich opgeven via een invulformulier op de website van Century Link. Let wel: deelnemers die de job zeer serieus nemen en echt kans willen maken, dienen een video-boodschap in te sturen. Daarmee maak je namelijk meer kans. In dat filmpje kun je dan bijvoorbeeld laten zien wat kerst en kerstfilms voor jou betekenen. Helaas is de vacature voor de meeste Nederlanders uitgesloten, de ideale kandidaat moet namelijk Amerikaans staatsburger zijn.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron| Century Link
Beeld| iStock

Ook interessant