Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Waarom déze sterrenbeelden geen geheimen kunnen bewaren

sterrenbeelden-geheimen-bewaren.jpg

Heb jij een groot geheim dat je graag met iemand wil delen? Let dan op aan wie je dit toevertrouwt. Als we de astrologie moeten geloven zijn er namelijk drie sterrenbeelden die absoluut geen geheimen kunnen bewaren. 

En bij déze drie sterrenbeelden zijn je geheimen juist altijd veilig. 

Sterrenbeelden die geen geheimen kunnen bewaren 

Hoe graag ze het ook zouden willen, er zijn drie sterrenbeelden die geen geheimen kunnen bewaren. Staat jouw sterrenbeeld in het rijtje? Dan kan je er dus helemaal niks aan doen. Het ligt nou eenmaal aan de stand van de sterren. 

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan ben je waarschijnlijk dol op een goede roddel. Hoe vertrouwelijk het geheim ook is, als het een sappige verhaal is kun jij het niet laten om het aan iemand te vertellen. Blijkbaar komt dat door dat de heersende planeet van Tweelingen Mercurius is. En die planeet staat in de astrologie bekend als de planeet van communicatie. Niet heel gek dus dat je niet goed bent in geheimen bewaren, maar wees dan in ieder geval wel een beetje voorzichtig met wie je die informatie deelt.

Maagd

Ook het sterrenbeeld Maagd heeft als heersende planeet Mercurius en kan dus maar moeilijk een goed geheim voor zich houden. Ben je Maagd? Dan ben je vaak erg betrokken bij het leven van anderen en wil je graag iedereen helpen. Dat is heel positief, maar de keerzijde is dat je hier soms ook ietwat egoïstisch in kan zijn. Gaat het niet op jouw manier? Dan kun je al snel je ongenoegen uiten en de vuile was van een ander buiten hangen. 

Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter wil altijd alles tot op de bodem uitzoeken en is dol op een goed verhaal. Is dit jouw sterrenbeeld? Dan kun je die goede verhalen ook als de beste vertellen. Dat je daarbij de boel af en toe iets aandikt en overdrijft, dat is voor jou bijzaak. Helaas kan je daarmee wel onwaarheden de wereld in helpen én kun je het niet laten om een heel goed verhaal met anderen te delen. Zelfs als dit je in vertrouwen door iemand is verteld. 

Lees ook:

Bewezen: grote geheimen bewaren is slecht voor je gezondheid

Deze sterrenbeelden kunnen het beste geheimen bewaren 

In tegenstelling tot de drie sterrenbeelden hierboven, zijn er ook drie sterrenbeelden die met gemak geheimen kunnen bewaren en kunnen zwijgen als het graf. Dat zijn de volgende drie:

Vissen

Net als een Maagd staat het sterrenbeeld Vissen altijd voor iedereen klaar. Toch doen Vissen dat volledig onbaatzuchtig. Het gevaar is wel dat dit sterrenbeeld zichzelf kan verliezen door zich zo dienstbaar naar anderen op te stellen. Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ben je enorm empathisch en een ster in geheimen bewaren, maar je valkuil is wel dat je die problemen van anderen vaak maar moeilijk los kan laten. 

Leeuw 

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan ben je extreem loyaal en betrouwbaar. Een Leeuw wordt vaak gezien als een persoon die zichzelf graag als het middelpunt ziet, maar dat is niet helemaal waar. Voor de mensen om wie je geeft zal je namelijk altijd door het vuur gaan. Maar wordt je vertrouwen beschadigd? Dan is het over met die loyaliteit. 

Schorpioen 

Ook een Schorpioen is heel goed in geheimen bewaren. Dit sterrenbeeld is mysterieus, kan heel stil overkomen en daarom ook zwijgen als het graf. Maar pas wel op. Net als het sterrenbeeld Leeuw kan een Schorpioen omslaan. Verklap je een geheim van dit sterrenbeeld? Dan kun je een koekje van eigen deeg verwachten en is het over met het vertrouwen. 

Bron | PureWow
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant