Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle Meest Gelezen

Déze drie sterrenbeelden gaan in 2022 het beste jaar ooit beleven

sterrenbeelden-beste-jaar-2022.jpg

Na twee coronajaren hopen we natuurlijk dat 2022 voor iedereen een heel goed jaar gaat worden. Maar voor déze drie sterrenbeelden wordt het extra speciaal, zij beleven in 2022 namelijk hun beste jaar ooit. 

Tijd voor nieuwe uitdagingen en avontuur: voor déze sterrenbeelden staat het in de sterren geschreven. 

Drie sterrenbeelden beleven in 2022 het beste jaar ooit

Kun je wel een frisse start en een beetje geluk gebruiken na 2021? Dan hopen we dat een van de volgende drie sterrenbeelden de jouwe is. 

Vissen 

Een van de drie sterrenbeelden die in 2022 het beste jaar ooit gaat beleven, is het sterrenbeeld Vissen. Dat komt door de invloed van twee planeten: Jupiter en Neptunus. En dat zijn ook precies de twee heersers van dit sterrenbeeld. Dat deze twee samen komen in je eigen sterrenbeeld is best bijzonder, want dit is sinds 1865 niet meer voorgekomen. Maar wat merk je daar dan van? Je zult je in 2022 meer bereid voelen om keihard voor je doelen te gaan en dat brengt je een jaar vol successen. Verder zal je minder frustratie ervaren, waardoor je je beter kunt ontplooien op sociaal, emotioneel en spiritueel vlak én ervaar je meer productiviteit. 

Maagd

Voor het sterrenbeeld Maagd wordt 2022 een jaar van loslaten, oude gewoontes doorbreken, patronen van machteloosheid de deur uit doen en boosheid aan de kant zetten. Hierdoor voel je je meer ontspannen en creëer je meer tijd voor jezelf. En dat mag eindelijk wel een keertje. Je ervaart in 2022 door al het loslaten een stuk minder stress. Probeer die goede start ook de rest van het jaar vast te houden.

Lees ook: Dit wordt jouw geluksdag in 2022 volgens je sterrenbeeld

Kreeft

Ook het sterrenbeeld Kreeft staat een heel goed jaar te wachten. Ook jij zult de invloeden van Jupiter en Neptunus ervaren, waardoor je je meer op je gemak voelt. Het wordt een jaar om uit de schaduw te stappen en eindelijk de vruchten te plukken van al het harde werken dat je afgelopen jaren hebt verricht. Ook wordt dit een jaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en dingen te doen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Probeer jezelf te ontplooien, want dan staan er veel mooie ervaringen op jou te wachten. Als laatste zou 2022 voor dit sterrenbeeld ook op financieel vlak een heel goed jaar moeten worden. Dat zou volgens de sterren vooral van maart tot mei te merken zijn.  

Bron | Women’s Health
Beeld | Getty Images

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant