Sterrenbeelden meest handige klussers Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Doe het zelf: déze sterrenbeelden zijn de meest handige klussers

Van een nieuw kastje in elkaar zetten, gaten boren tot een gootsteen ontstoppen: draai jij je hand niet om voor een klusje in het huis? Blijkbaar staat het in de sterren. Déze drie sterrenbeelden zijn namelijk de meest handige klussers.

En er zijn ook twee sterrenbeelden die duidelijk twee linkerhanden hebben...

Déze sterrenbeelden zijn de meest handige klussers

Heb jij geen elektricien, timmerman of loodgieter nodig om klusjes in huis op te knappen? Dat heeft blijkbaar met je sterrenbeeld te maken. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die de meest handige klussers zijn.

Waterman

Jij bent dol op orde, netheid en hebt een flinke portie geduld, Waterman. Jij doet de klusjes in huis daarom graag zelf. Niet alleen omdat je dat heel goed kunt, maar ook omdat je het soms lastig vindt om de touwtjes uit handen te geven. En ook jouw koppige kant komt hier goed van pas. Hoe moeilijk een klus in huis ook is, jij zal doorgaan tot het je is gelukt.

Maagd

Ben jij een Maagd? Dan ben jij een geboren klusser. Jij weet met gemak alles in huis te repareren. En dat vind je ook nog eens heel leuk om te doen. Jij zal niet rusten voordat je huis er van top tot teen goed uitziet. Waar je aan begint, moet je afmaken, dat is jouw motto.

Kreeft

Jij bent heel erg gehecht aan je eigen thuis, Kreeft. En daarom wil je ook dat het er goed uitziet en er niks aan mankeert. Je bent van de meest handige sterrenbeelden op technisch vlak misschien niet een van de beste klussers, maar neemt wel veel initiatief om dingen aan te pakken en te repareren. En aangezien bijna overal wel een handige uitlegvideo op YouTube over te vinden is, doe jij het graag zelf.

De minst handige klussers

Met het gemak dat de bovenstaande sterrenbeelden een kastje in elkaar zetten, zo onhandig zijn de onderstaande twee sterrenbeelden als het op klussen aankomt.

Vissen

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan laat je het klus- en repareerwerk liever aan professionals over. Hoewel je wel heel creatief bent en vol fantasie zit, is een IKEA-handleiding toch vaak een soort doolhof dat je doet duizelen. Maar jij bent wel heel goed in de aanwijzingen van anderen opvolgen, waardoor je je toch nuttig weet te maken bij klusjes in huis.

Leeuw

Het is misschien niet zozeer dat je onhandig bent Leeuw, maar jij haalt simpelweg geen plezier uit klusjes doen in huis. Je schakelt liever een professional in die het precies kan uitvoeren wat jij hebt bedacht, dan dat je het zelf moet doen. Zo kan jij je bezig houden met de dingen die je wél leuk vindt om te doen.

Bron | PureWow

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden