null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dít zijn jouw meest positieve eigenschappen volgens je sterrenbeeld

We zijn vaak best streng voor onszelf, maar het is ook wel eens leuk om alles van een positieve kant te bekijken. Je sterrenbeeld heeft heel veel moois over je te zeggen. Dit zijn jouw meest positieve eigenschappen volgens je sterrenbeeld.

En die kun jij natuurlijk in je voordeel gebruiken.

Ram (20 maart – 19 april)

De ram is een echte durfal. Je gaat avontuur en risico’s niet uit de weg, zit vol enthousiasme en weet mensen met je mee te trekken door je extroverte karakter. Daarnaast ben je een echte natuurlijke leider en neem je graag initiatief bij nieuwe projecten. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en zet je passie in om je doelen te bereiken.

Stier (20 april – 20 mei)

De stier onderscheidt zich door zijn doorzettingsvermogen. Je kijkt misschien eerst even de kat uit de boom, maar als je eenmaal op gang bent gekomen, ben je niet meer te stoppen. Je bent niet bang om hard te werken en doet er alles aan om je dromen en doelen te bereiken. Opgeven is geen optie, maar door je grote hoeveelheid geduld ben je ook realistisch. Je bijt je niet alleen vast in projecten en werk, maar ook in je relaties. Je bent heel erg loyaal en helpt anderen graag uit de brand.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn de nieuwsgierigen van de dierenriem. Je zoekt alles graag uit en zult niet snel oordelen; daar ben je veel te open minded voor. Daarom komen mensen altijd graag naar jou toe voor een goed gesprek of advies. Door je constante hunkering naar kennis weet je ook ontzettend veel en ben je een echte duizendpoot.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De kreeft is ontzettend gevoelig en kent zichzelf door en door. Je bent misschien wel erg gericht op je emoties, maar weet ze altijd goed onder controle te houden. Je vertrouwt op je intuïtie en bent gek op spontane ideeën. Je familie en vrienden zijn ontzettend belangrijk voor je en je voelt een grote drang om voor hen te zorgen. Soms stel je het belang van anderen iets te veel voor dat van jezelf, maar dat maakt jou ook weer een ontzettend lief en fijn persoon.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Er is geen vrolijker sterrenbeeld in de dierenriem dan de leeuw. Je bent open en extrovert en leert graag nieuwe mensen kennen. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling en kan iedereen vermaken met je grappige verhalen en imitaties. Een ander sterk punt is je eerlijkheid: je zal je niet snel anders voordoen dan je bent en zegt altijd waar het op staat.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is een echte aanpakker. Je bent altijd voorbereid, georganiseerd en gefocust. Je stopt niet voordat je bent waar je wilt zijn, en wilt altijd meer kennis vergaren. Mensen leunen op je: de kans is bijvoorbeeld groot dat jij op vakantie alles regelt en precies weet waar je moet zijn, en dat de rest achter jou aanhobbelt. Je hebt een geweldig oog voor detail en groot analytisch vermogen, waardoor je zelfs de meest ingewikkelde problemen op kunt lossen. Daarom kloppen je vrienden en familie ook graag bij jou aan voor goed advies.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn vriendelijke, rustige mensen. Je schept vrede waar je ook gaat, en dat is niet zo gek: de weegschaal staat voor balans. Je bent eerlijk en oprecht en kunt slecht tegen onrecht. Je zult nooit haastige, impulsieve beslissingen maken en denkt altijd goed over dingen na. Bovendien heb je door je zachtaardige natuur altijd oog voor anderen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De schorpioen is een ontzettend krachtig sterrenbeeld met veel diepgang. Je bent de filosoof van de dierenriem en bent altijd op zoek naar diepere betekenissen. Je hebt hierdoor ook een sterke intuïtie en bent goed in het luisteren naar je gevoel. Met je focus weet je altijd op het juiste pad te blijven, zonder je af te sluiten voor nieuwe ervaringen en avonturen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn optimistisch en open. Je gaat het leven vol goede moed tegemoet en steekt iedereen aan met je onuitputtelijke enthousiasme. Mensen worden altijd vrolijk van je en zijn daarom graag bij je in de buurt. Je hebt een sterke behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid, waardoor je goed je eigen weg volgt. Je laat je niet snel beïnvloeden door anderen en bent direct en eerlijk.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De steenbok onderscheidt zich door zijn eindeloze ambitie. Je werkt hard en gefocust en bent niet bang om dingen van een serieuze kant te bekijken. Je laat je niet leiden door emoties, maar door logisch nadenken en maakt hierdoor altijd goed doordachte beslissingen. Maar het is niet altijd maar serieus: je weet een goede balans te vinden tussen hard werken en lol maken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn echte helden: door hun grote empathisch vermogen, staan ze altijd voor iedereen klaar en schieten ze iedereen te hulp. Je bent een groot voorstander van gelijkheid en acceptatie en zet je graag in voor een betere wereld. Je vindt het niet erg om hierbij een beetje rebels te zijn – door jouw onafhankelijkheid en duidelijke visie krijg je eindeloos veel voor elkaar.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn sympathieke mensen met een oude ziel. Je had al jong door hoe de wereld in elkaar zit en bent gevoelig voor de energie van anderen. Een van jouw positieve eigenschappen is dat je daarom snel weet wanneer anderen iets dwarszit en kunt goed emoties peilen. Dit maakt je sociaal en een fijne vriendin. Bovendien maakt je gevoeligheid je ook ontzettend creatief.

Bron | Bedrock.nl

Beeld | iStock

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Quirine BrouwerGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden