Margriet logo
Uithuilen sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Lifestyle

Dit zijn de zes beste sterrenbeelden om bij uit te huilen

Als je een nare dag achter de rug hebt is een flinke huilbui soms het beste medicijn. Maar nog fijner is iemand om je heen die een schouder kan bieden waar je flink op kan uithuilen. Om op het grote verdrietige moment niet de hele kenniskring rond te gaan, is het goed om van tevoren te weten bij wie je moet aankloppen.

En laten de sterren je ook dit keer daar weer mee op weg kunnen helpen.

6. Schorpioen

Dit is een verrassende keuze. De Schorpioen staat misschien bekend als het mysterieuze teken, ze zijn wel de beste geheim bewaarders. Niet alleen zullen ze de reden van je verdriet nooit verklappen, ook je gelaten tranen en angsten nemen ze mee hun graf in. Neem jij een Schorpioen in vertrouwen door erbij uit te huilen, dan zal deze persoon tot het einde voor jou blijven vechten.

5. Boogschutter

Dit avontuurlijke teken zit zo vol energie dat je tranen als sneeuw voor de zon verschijnen. “Boogschutter heeft zo’n optimistische en vrolijke energie dat het moeilijk kan zijn om je neerslachtig te voelen als je in hun gezelschap bent”, zegt astroloog Laura Layes tegen Best Life. Het perfecte sterrenbeeld om bij uit te huilen dus.

4. Leeuw

Ook de Leeuw lijkt in eerste instantie niet de gevoelige vriend of vriendin waar je bij kunt uithalen. Maar de Leeuw zet zijn of haar drama zo opzij als er een vriend in nood is. Vooral hun wijze raad is geweldig door hun natuurlijke leiderschap. Zo troost dit sterrenbeeld je, maar krijg je ook gratis advies aangeboden.

3. Stier

Wil jij lekker uitrazen bij een persoon over dat vervelende gesprek, dan kun je het beste bij de Stier aankloppen. Dit sterrenbeeld kan de emoties een beetje op afstand houden, maar geven jou wel alle ruimte om je verhaal tot in de puntjes te vertellen. Daarbij zou de Stier in zo’n situatie niet over zichzelf beginnen. Een echt luisterend oor.

2. Vissen

Vissen is misschien wel het meest empathische dierenriemteken. Laura Berry, astroloog: “Deze personen kunnen de gevoelens aannemen van degenen die met hen delen.” Dit sterrenbeeld heeft een natuurlijke gave om mensen te ontmoeten, zonder dat ze contact forceren of iets willen oplossen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat de persoon met dit sterrenbeeld een traantje met jou samen wegpinkt.

1. Kreeft

Natuurlijk kan dit gevoelige sterrenbeeld niet ontbreken in deze lijst. De Kreeft is het beste sterrenbeeld om bij uit te huilen volgens astrologen. Ze geven écht om de gevoelens van zijn of haar vrienden, accepteren deze en doen er alles aan om jou beter te laten voelen. Dit sterrenbeeld staat alleen zo open voor emoties, dat ze jouw verdrietige stemming waarschijnlijk over zullen nemen. Toch moet je je hier niet schuldig over voelen, want de Kreeft kan af en toe ook wel een huilmoment gebruiken.

Bron | BestLife

Paulien BergwerffGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden