Dít zijn de twee meest goedgelovige sterrenbeelden (en deze drie trappen nergens in) Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dít zijn de twee meest goedgelovige sterrenbeelden (en deze drie trappen nergens in)

Is een tikkeltje naïef bij jou nog zachtjes uitgedrukt en kun je jou eigenlijk alles wel wijsmaken? Dat heeft blijkbaar met je sterrenbeeld te maken. En daarbij spannen de twee meest goedgelovige sterrenbeelden duidelijk de kroon.

Je kunt er dus zelf helemaal niks aan doen dat jij altijd overal in trapt.

De meest goedgelovige sterrenbeelden

Ben jij altijd degene die in de maling wordt genomen? Dan zou dat heel goed kunnen komen door de stand van de sterren. De onderstaande twee sterrenbeelden zijn namelijk de meest goedgelovige, waardoor het wel heel makkelijk is om juist deze mensen van alles wijs te maken.

Leeuw
Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan ben je niet vies van een complimentje. Niks mis mee, maar dat is wel je zwakke plek voor mensen die je in de maling willen nemen. Zodra ze het verpakken met een compliment ben jij een en al oor en trap je makkelijk in elk verhaal.

Vissen
Ben jij Vissen? Je zou het misschien niet verwachten maar ook dit sterrenbeeld kan behoorlijk naïef zijn. Je doet veel op gevoel en handelt intuïtief. Maar dat is ook meteen je valkuil. Als je onderbuikgevoel ‘ja’ zegt, dan staat dat je logisch denken soms in de weg. Probeer je daar bewust van te zijn en zo rationeel mogelijk na te denken.

Lees ook: Busted: dít smoesje gebruik jij volgens je sterrenbeeld het meest

Déze sterrenbeelden houd je niet voor de gek

Zo goedgelovig als de bovenste twee sterrenbeelden zijn, zo moeilijk te overtuigen zijn de onderstaande drie tekens. Zelfs als je de waarheid spreekt zullen ze op hun hoede blijven.

Stier
Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan ben je dol op duidelijkheid en consistentie. Wijkt er iets af of gaan de dingen niet volgens jouw plan? Dan ruik jij al onraad. Jij zult eerst altijd alle scenario’s en de voor- en nadelen afwegen, voordat je ergens mee in zee gaat.

Maagd
Ben jij Maagd? Dan ben je een echte perfectionist. Je hoeft bij jou niet aan te komen met een vaag verhaal, want zonder harde feiten trap jij nergens in. Pas als je alles kunt dubbelchecken overweeg jij om iemand te geloven.

Schorpioen
Jij bent van nature wantrouwend en achterdochtig, waardoor je als geen ander aanvoelt wanneer iets niet in de haak is. Hartstikke handig dat je altijd iedereen weet te ontmaskeren, maar pas wel op dat je er niet in doorslaat. Er bestaan ook genoeg goede mensen en af en toe in een verzonnen verhaal trappen is echt niet het einde van de wereld.

Bron | PureWow
Beeld | Getty Images

Maryse De BruijneGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden