null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit zijn de meest gestelde vragen over seks op Google

Tegenwoordig is een wereld zonder internet haast niet meer voor te stellen. Het heeft de nodige voor- en nadelen met zich meegebracht. Één van die voordelen is dat je al je tikkeltje gênante seksvragen niet meer aan je omgeving hoeft voor te leggen, maar dat je het gewoon aan het internet kunt toevertrouwen. En dat deden wij Nederlanders massaal. Dit zijn de tien meest gestelde vragen over seks op Google.

Van soa’s tot het opmeten van een penis: dit willen we blijkbaar allemaal weten.

Dit is de meest gestelde vraag over seks op Google

Van de meest gestelde vragen over seks op Google spant eentje de kroon, namelijk: 'Waar zit de G-spot?'. En het antwoord daarop is meteen een lastige, want onderzoekers hebben nog steeds geen sluitend bewijs gevonden dat er één speciale plek is, waardoor vrouwen intenser kunnen klaarkomen. Elke vrouw is daarnaast anders, dus of je hier na uren het internet afstruinen echt een goed kloppend antwoord op krijgt blijft maar de vraag.

Hoe laat ik een vrouw klaarkomen?

Ook op de vraag ‘Hoe laat ik een vrouw klaarkomen?’ werd vaak gezocht. Ook hierbij kun je flink wat uren op het internet spenderen om een antwoord te krijgen, maar zul je waarschijnlijk nooit helemaal op de heilige graal stuiten. Google zal je best een paar goede tips bieden, maar opnieuw is elke vrouw anders, dus zal je de vraag uiteindelijk toch bij de vrouw in kwestie moeten voorleggen.

Hoe lang duurt seks?

Ook hier waren veel mensen volgens Google geïnteresseerd in. Natuurlijk is hier ook geen sluitend antwoord op te vinden, want dit verschilt behoorlijk. Toch blijkt uit onderzoek wel dat heteroseksuele geslachtsgemeenschap gemiddeld 5,4 minuten duurt. Daarbij worden alle andere seksuele handelingen niet meegerekend.

Hoe kom je van genitale wratten af?

Daarnaast werd er naar verschillende soa’s gezocht en daarmee belandt ook de vraag ‘hoe kom je van genitale wratten af?’ in de top tien. Om je een eventuele zoektocht op Google te besparen: genitale wratten kun je behandelen met speciale zalf of je kunt ze laten aanstippen of wegbranden. Maar natuurlijk is het vooral belangrijk om hiervoor contact op te nemen met de huisarts.

Hoe kom je van herpes af?

Ook naar herpes werd flink gezocht, en dan vooral op de vraag: ‘Hoe kom je van herpes af?’. Helaas gaat Google je niet blij maken met het antwoord, herpes blijft namelijk voor altijd in je lichaam. Meer dan de helft van de mensen in Nederland is drager van het herpesvirus. Wel hoef je je alleen bij klachten te laten behandelen en bestaan er tabletten die de klachten kunnen verminderen. Ook hierbij geldt: neem naast je Google zoektocht vooral contact op met de huisarts.

Lees ook: Voor deze aandoeningen schamen we ons het meest bij de huisarts

Wat is een druiper?

De laatste in het rijtje meest gestelde vragen over seks op Google die aan een soa gerelateerd is, is de vraag: ‘Wat is een druiper?’. Een druiper is ook wel bekend als de soa gonorroe. Dit is heel besmettelijk en komt door een bacterie. Neem contact op met de GGD of huisarts voor het beste behandelplan.

Hoe oud moet je zijn om condooms te kopen?

Waarschijnlijk is dit een vraag die door iets jongere internetgebruikers veel is opgezocht. En mocht je nu ook nieuwsgierig zijn: er zit geen leeftijdsgrens aan het kopen van condooms.

Hoe meet je een penis?

Ook de vraag ‘Hoe meet je een penis?’ was blijkbaar populair. En ook hier mocht je nieuwsgierig zijn: een meetlint is waarschijnlijk het handigst.

Hoe kan ik zelf mijn penis vergroten?

Mocht de uitkomst na het advies op de vorige vraag zijn tegen gevallen, dan past de volgende vraag daar weer goed bij: ‘Hoe kan ik zelf mijn penis vergroten?’ vonden velen ook een belangrijke vraag om aan Google te stellen.

Hoe steek je een mannelijk geslachtsorgaan in een vrouwelijk geslachtsorgaan?

Ook de vraag: ‘Hoe steek je een mannelijk geslachtsorgaan in een vrouwelijk geslachtsorgaan?’ is in de top tien beland, en ook daarbij is het waarschijnlijk een iets jonger publiek die hier veel op heeft gezocht.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Glamour

Beeld | Getty Images

Maryse de BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden