Margriet logo
Seksuele matches Stier  Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Dít zijn de beste seksuele matches voor het sterrenbeeld Stier

Is jouw sterrenbeeld Stier? Als we de astrologie mogen geloven ben jij heel sensueel. En hoewel een relatie uiteraard uit meer bestaat dan seks, is dit wel een belangrijk onderwerp voor jou. Benieuwd of jij en je partner perfect voor elkaar zijn in bed? Blijkbaar staat het in de sterren. Er zijn namelijk vier sterrenbeelden die de beste seksuele matches zijn voor een Stier.

Van een liefdevolle lover tot een vurige bedpartner: dít kun je verwachten.

De beste seksuele matches voor een Stier

Ben jij een Stier? Dan vind je het heel belangrijk om te genieten in het leven. En dus ook tussen de lakens. Daarnaast speelt liefde in jouw leven een hele grote rol, waardoor dit voor jou altijd met seks is verweven. Je houdt van intimiteit en diepgang en dat zoek je ook in een (seks)partner. En laten er nou vier sterrenbeelden zijn die aan die eisen voldoen.

1. Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is net als een Stier dol op intimiteit, waardoor dit een van de beste matches is in bed. Deze twee tekens vullen elkaar aan, kunnen elkaar goed lezen en hebben ook na de vrijpartij alle aandacht voor elkaar. Dat maakt het een hele liefdevolle combinatie.

2. Schorpioen

Een Stier is een van de weinige sterrenbeelden die de intensiteit van het sterrenbeeld Schorpioen aan kan. Hoewel een Stier eerder een eeuwige romanticus is en een Schorpioen juist wilder en avontuurlijk is in de slaapkamer, zorgt een combinatie van deze twee sterrenbeelden voor extra vuurwerk tussen de lakens.

3. Maagd

Zowel een Maagd als Stier kijken hetzelfde naar het leven. Daardoor is een Stier niet alleen tussen de lakens een goede match met een Maagd, maar klikken mensen met deze twee sterrenbeelden bijvoorbeeld ook goed als vrienden of collega’s. Verder zijn Maagden net als Stieren heel sensueel en dat zorgt voor een hele intense ervaring in de slaapkamer.

4. Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal wordt net als het sterrenbeeld Stier geregeerd door Venus, de planeet van schoonheid, liefde, romantiek en sensualiteit. Het is daarom ook geen verrassing dat deze twee tekens een goede match zijn in bed. Een Weegschaal is wel iets avontuurlijker ingesteld dan een Stier, waardoor het tussen de lakens behoorlijk spannend kan worden.

 

Bron | Pinkvilla

Maryse De BruijneGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden