Margriet logo
null Beeld

Dít zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

We kennen allemaal wel iemand die altijd de lolbroek aan heeft. Of misschien ben jíj juist degene die de grappigste van het stel wordt genoemd. Jouw gevoel voor humor, staat blijkbaar in de sterren geschreven.

In het lijstje hieronder staan de sterrenbeelden gesorteerd op basis van hoe grappig ze zijn; van een echte comedian tot 'liever wat meer bedeesd'.

1. Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Ben jij een Boogschutter? Dan heb jij volgens je sterrenbeeld een enorme berg met humor en ben je vaak de grappigste van het stel. De Boogschutter is namelijk erg slim en tevens ook verstandig. Je denkt goed na voor je grappen op tafel gooit. En ook weet je op iedere plek en in elke situatie wel een goed verhaal uit je mouw te schudden. Mensen waarderen je grappen en komen vaak niet meer bij van het lachen. Ook in vervelende tijden weet je anderen op te vrolijken. Je tovert dan bij iedereen een lach op het gezicht. Wil je het in een groep altijd gezellig hebben? Zorg dan dat je altijd een Boogschutter (het sterrenbeeld..) in de buurt hebt.

2. Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Als Weegschaal heb je een erg vriendelijke persoonlijkheid en wil je iedereen te vriend houden. Naast vriendelijk, ben je als Weegschaal een van de de grappigste onder de sterrenbeelden. Je bent een vrolijk mens en voelt je nog beter als andere personen naar (of om) je lachen. Zolang iedereen om zich heen tevreden is ben jij dat ook!

3. Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Tweelingen staan bekend om hun éxtra foute en dubbele grappen. Ben je een Tweelingen? Dan ben je er dól op om anderen in de maling te nemen. Maar wel op een leuke manier, natuurlijk. Iedereen waardeert je humor en foute grappen, want je bedoelt het altijd goed. Tweelingen zijn vaak snel uitgekeken op iets en daarom zijn je verhalen vaak kort, maar krachtig. Er is altijd ruimte voor een snelle grap of een grap met een knipoog.

4. Ram 21-3 t/m 20-4

Met wat handgebaren en andere lichamelijke bewegingen doe je er als Ram alles aan om de show te stelen. Door alle grappen aan te vullen met bewegingen is je boodschap voor iedereen duidelijk. Als natuurlijke leider probeer je iedereen voor je te winnen door gebruik te maken van humor. Telkens blijf je de personen om je heen op een grappige manier verrassen. Van komische loopjes tot gekke gezichten trekken; je doet er alles aan om geliefd te worden en de komiek van de avond te zijn.

Lees ook

Jarig in deze periode? Dan heb je mogelijk een héél ander sterrenbeeld dan je dacht

5. Leeuw 24-7 t/m 23-8

Als Leeuw heb je volgens je sterrenbeeld vaak een portie humor achter de hand. Je bent sociaal, positief en dol op aandacht. Je vindt het prachtig je verhalen met een tikkeltje overdrijving te vertellen, zodat dit voor heel wat lachwekkende momenten zorgt. Maar soms verlies je als Leeuw je gevoel voor humor even, omdat in de belangstelling staan ook erg leuk is. Leeuwen zijn een van de meest komische vrienden die je maar kunt wensen, zolang ze maar dichtbij zichzelf blijven.

6. Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Jij benut je tijd als Schorpioen goed. Gesprekken kun je altijd blijven voeren en de grappen die uit deze gesprekken voortvloeien, zijn vaak erg diepzinnig. Een lang verhaal maak je met jouw sterrenbeeld luchtig, door er een vleugje humor aan toe te voegen. Soms overdrijf je een beetje en kan het, naast grappig, ook kwetsend overkomen. Als Schorpioen moet je daarom goed de grens van anderen leren (her)kennen. Geef nieuwe mensen om je heen de tijd je te leren kennen, dan zullen zij snel met je mee lachen.

7. Maagd 24-8 t/m 23-9

Met het sterrenbeeld Maagd ben je iemand die van harde humor houdt en je bent dan ook niet op je mondje gevallen. Terwijl voor sommigen de lol van jouw grap er snel vanaf is en ze zich lichtelijk beginnen te ergeren, liggen anderen juist dubbel van het lachen. Jouw humor wordt niet altijd door iedereen geaccepteerd. Maar mocht het gewaardeerd worden, dan werken de grappen erg goed.

8. Vissen 19-2 t/m 20-3

Vissen houden ervan om als een echte vis door hun verhaal heen te zwemmen. Heb je dit sterrenbeeld? Dan ben je niet bang om jouw humor met de rest te delen. Integendeel zelfs: je neemt juist uitgebreid de tijd om je grap te vertellen. Zó uitgebreid dat niet iedereen zijn aandacht bij het verhaal weet te houden. Vertel je verhaal iets korter en bondiger, dan houd je de lachers op je hand.

9. Stier 21-4 t/m 21-5

Als Stier ben je meestal een van de meeste relaxte personen in de groep en ben je vaak iets terughoudender. Je hebt het vaak al heel gezellig met enkele personen. Zo vertel jij je grap als Stier stiekem aan de persoon die naast je zit. Samen kunnen jullie de hele avond nog lol hebben om jouw droge humor. Met soms uitschieters van lachbuien, want jullie komen er bijna niet van bij. Wees als Stier niet bang om je humor ook met de rest te delen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

10. Kreeft 22-6 t/m 23-7

Als Kreeft ben je vaak erg tevreden over de moppen die je vertelt. Je vrienden en familie kennen je grappen inmiddels en lachen altijd met je mee. Al kan het soms voor wat ongemakkelijke momenten zorgen, wanneer iemand je grap niet begrijpt. Je denkt vaak niet lang na voordat je een grap maakt en dat kan nog wel eens hard overkomen. Maar gelukkig heb je met het sterrenbeeld Kreeft voldoende personen in je omgeving die jouw humor wel waarderen. Geef eens uitleg aan de personen die je grap niet altijd begrijpen, ook zij zullen er uiteindelijk de lol van inzien.

11. Waterman 21-1 t/m 18-2

Je scoort als Waterman misschien niet hoog op het gebied van humor, maar je hebt dit vaak wel in huis. Het is alleen zo dat je vaak meer kan lachen om de humor van de mensen om je heen. Je probeert als Waterman niet de show te stelen met je eigen grappen, maar laat dit lekker aan anderen over. Watermannen kunnen zich in onbekende groepen onzeker voelen en zullen daarom hun grappen alleen aan familie en vrienden vertellen. Het is helemaal niet verkeerd om te lachen om andermans grappen, maar probeer jezelf niet helemaal weg te cijferen. Jouw grappen kunnen namelijk ook erg leuk zijn!

12. Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je bent met het sterrenbeeld Steenbok als laatste geëindigd in dit lijstje. Dat betekent niet dat Steenbokken geen gevoel voor humor hebben, integendeel zelfs. Je voelt je er alleen prettiger bij om je humor en emoties niet te uiten. Voor de mensen die jou als Steenbok niet goed kennen, lijkt het alsof je een erg harde persoonlijkheid hebt. Al komt dit grotendeels, omdat je jouw humor niet snel met onbekenden deelt. Wees vooral jezelf en handel naar je gevoel.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Bron | PureWow

Beeld | iStock

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Manon Maas

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden