Friends Walking Together at Beach Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit wordt jouw geluksdag in augustus volgens je sterrenbeeld

Een nieuwe maand, een nieuw begin? Dat is waar we allemaal stiekem op hopen. Maar vraag je je af of augustus voor jou inderdaad een geluksmaand wordt? Dan is het goed om naar de sterren te kijken, want hierin staat beschreven welke dag in juli jouw geluksdag is op basis van je sterrenbeeld.

Dít staat er in de sterren voor jou.

Ram

Jouw geluksdag is woensdag 18 augustus en die dag staat in het teken van sporten. Dit is een geweldige dag om te onderzoeken hoe je in vorm kunt komen en blijven. En behalve dat je veel in beweging gaat zijn, ga je merken dat deze dag duidelijke inzichten biedt in hoe of waarom een bepaalde fitnessbenadering voordelen zal opleveren.

Stier

Jouw geluksdag is donderdag 18 augustus. Communiceren is op deze dag jouw sterkste punt, waardoor je gevoelens goed kan uiten met mooie resultaten als gevolg. Ook is het de dag om echt in jezelf te gaan geloven, in plaats van alleen vast te houden aan de overtuigingen van anderen.

Tweelingen

Jouw geluksdag is maandag 1 augustus. Je zit boordevol ideeën en bent geïnteresseerd om zoveel mogelijk te leren, maar je wilt het rustig aan doen en voorzichtig communiceren. Op deze manier voel je je stabiel en je zult vol vertrouwen je autoriteitsgevoel bezitten.

Kreeft

Jouw geluksdag is maandag 22 augustus. Op deze dag ga je merken dat je doorbraken hebt met betrekking tot geldzaken. Ook krijg je nieuwe inzichten met betrekking tot wanneer het voor jou zinvol is om alleen te handelen, en wanneer het gemakkelijker voor je zal zijn om met anderen samen te werken.

Leeuw

Jouw geluksdag is maandag 8 augustus. Op deze dag kun je merken dat je een extra dosis durf en verlangen hebt om jezelf uit te drukken. Ook is het tijd om nieuwe doelen te stellen en deze waar te gaan maken.

Maagd

Jouw geluksdag is donderdag 11 augustus. Je bent in je ritme op deze dag, dus leun in op alles waar je van houdt. Als je je de afgelopen weken over het hoofd gezien of overschaduwd hebt gevoeld, staat dat op het punt te veranderen, nu je energie naar de voorgrond van het collectieve bewustzijn verschuift. In wat je ook nastreeft, van een nieuw werkproject tot een nieuwe hobby, je zult een groter gevoel van gemak ervaren om vooruit te komen.

Weegschaal

Jouw geluksdag is dinsdag 16 augustus. Jouwe dag zal in het teken staan van harmonie en synchroniciteit: Je voelt je op de top van de wereld en op je mooist. Misschien merk je dat je doordrenkt bent met een extra dosis vreugde en gratie, en dat mensen in jouw omgeving het herkennen. Dit is de dag voor een sociaal uitje, een date night of een andere ervaring die je met plezier verbindt.

Schorpioen

Jouw geluksdag is donderdag 11 augustus. Het wordt een dag waarop je je geïnspireerd voelt om diep in de liefde te graven. Overweeg om diepgaande gesprekken te voeren over de dingen die echt belangrijk voor je zijn met vrienden en familieleden en kijk hoe je je verlangens om een rijker leven te leiden zou kunnen claimen.

Boogschutter

Jouw geluksdag is vrijdag 19 augustus. Op deze dag voel je een duw in de richting van het uitbreiden van je identiteit. De zon zorgt voor een uitbarsting van uitstraling, zelfvertrouwen en creatieve energie, waardoor deze dag een geweldige dag is om je artistieke kant naar voren te halen, maar onthoud dat je geen kunstenaar hoeft te zijn om je leven artistiek te leven.

Laat wat je ook doet - of het nu gaat om het schilderen van een schilderij of gewoon de tafel dekken - je eigen unieke stempel hebben. Wees voorzichtig om niet overboord te gaan met de activiteiten op deze dag, want er is een kans op een burn-out.

Steenbok

Jouw geluksdag is dinsdag 23 augustus. Succes hangt in de lucht op deze dag. Geen beloftes dat je baas je loonsverhoging zal geven of dat je bedrijf een geweldige verkoopdag zal zijn, maar het voelt als de juiste energie voor een werkgerelateerde overwinning. Op deze dag zul je je ongetwijfeld meer gewaardeerd voelen dan normaal, wat je misschien ook een duidelijker pad voorwaarts voor je carrière biedt.

Waterman

Jouw geluksdag is donderdag 19 augustus. Op deze dag voel je extra kracht om voor jezelf op te komen en te omarmen wat jou zo uniek maakt. Ook zul je merken wie er echt voor jou zijn en op wie je altijd kunt bouwen. Dat zorgt voor een hoop balans in je leven.

Vissen

Jouw geluksdag is dinsdag 9 augustus. Relaties en het opbouwen van relaties staan op deze dag op de voorgrond. Overweeg wie in je leven je echt helpt om je gezien en gehoord te voelen, en neem contact met hen op om met hen te delen hoeveel je hun aanwezigheid op prijs stelt. Dit gebaar van liefde, zelfs platonische liefde, zal zeker een lange weg gaan.

Bron | Well+Good

Sanne van De WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden