Geluksdag april sterrenbeeld  Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dít wordt jouw geluksdag in april volgens je sterrenbeeld

Een nieuwe maand, een nieuw begin? April heeft blijkbaar niet alleen sneeuw in petto, want als we de sterren mogen geloven heeft elk sterrenbeeld deze maand ook een geluksdag. En dít is wanneer je die van jou kunt verwachten...

Van geluk in de liefde tot kracht om in jezelf te geloven en dromen na te jagen: dít staat er in de sterren voor jou.

Je geluksdag in april op basis van je sterrenbeeld

Of je er nou echt in gelooft of niet, op basis van je sterrenbeeld zou het geluk je in april op de volgende dagen extra kunnen toelachen.

Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan is 16 april jouw geluksdag. Je ervaart deze dag meer mogelijkheden om voor jezelf op te komen. En doordat de volle maan op 16 april in Weegschaal staat, krijg je ook de kans om meer balans in je leven te creëren.

Stier

Ben jij een Stier? Dan is jouw geluksdag op 19 april. Dit is meteen ook de start van het seizoen van de Stier, waardoor je je die dag extra krachtig voelt. Het is tijd om echt in jezelf te gaan geloven, in plaats van alleen vast te houden aan de overtuigingen van anderen.

Tweelingen

Als je sterrenbeeld Tweelingen is, moet je nog even geduld hebben want jouw geluksdag is pas op 29 april. Doordat planeet Mercurius dan verschuift naar jouw sterrenbeeld, kun je je gevoelens en gedachtes beter uiten. Dit verbetert de communicatie met anderen, en dan vooral binnen relaties, maar daarnaast zal je ook meer innerlijke rust ervaren. Op deze dag zou je ook wel eens in contact kunnen komen met iemand uit het verleden.

Kreeft

Jouw geluksdag is 20 april, Kreeft. Op deze dag komen emoties naar boven over een relatie waarin je je op dit moment bevindt of die je wilt creëren. Deze dag biedt je nieuw perspectief tussen wat je hoopt dat mogelijk is en wat je gelooft dat mogelijk is. Probeer je deze dag volledig open te stellen om je relatie naar een hoger niveau te tillen.

Leeuw

Ben jij een Leeuw? Dan is jouw geluksdag 6 april. Op deze dag zul je levenslessen leren combineren met de doelen die je nog hoopt te bereiken. Probeer je twijfels los te laten en een sprong in het diepe te nemen. Wie weet worden je dromen deze dag wel werkelijkheid.

Maagd

Op 5 april lacht het geluk jou toe Maagd. Deze dag staat voor jou in het teken van de liefde. Probeer extra open te staan voor de mensen die in jouw leven vreugde en liefde brengen en dan zou het wel eens een hele speciale dag kunnen worden...

Weegschaal

Ben jij een Weegschaal? Dan kun jij meteen op 1 april al een dosis geluk verwachten. Op deze dag voel je extra kracht om voor jezelf op te komen en te omarmen wat jou zo uniek maakt. Ook zul je merken wie er echt voor jou zijn en op wie je altijd kunt bouwen. Dat zorgt voor een hoop balans in je leven.

Schorpioen

Op 30 april is het eindelijk tijd voor een beetje extra geluk, Schorpioen. Deze hele maand zit voor jou vol met onverwachte gebeurtenissen en veranderingen. En op 30 april werpt dat op een positieve manier zijn vruchten af. Dat uit zich zowel in relaties als op andere vlakken in je leven.

Boogschutter

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan wordt 12 april jouw geluksdag. Vooral Jupiter heeft de hele maand april veel invloed op jou. En laat die planeet nou net draaien om het waarmaken van dromen. Oftewel: 12 april is dé dag om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Steenbok

Zit je al een tijdje niet zo lekker in je vel? Daar komt 10 april eindelijk verandering in, Steenbok. Vanaf deze dag wordt het makkelijker om je gedachtes en gevoelen te uiten, waardoor je je positiever voelt over jezelf en je leven. Probeer deze dag op een rijtje te zetten waar je je op wil focussen en gebruik vooral de kracht van communicatie om voor verandering te zorgen.

Waterman

Voor het sterrenbeeld Waterman valt de geluksdag op 15 april. Deze dag zul je merken dat je je een stuk opgeluchter voelt. Je hebt de afgelopen tijd misschien wat tegenslagen op je bordje gekregen, maar het leven lacht je vanaf de 15e eindelijk weer toe. Er staat je deze dag geen grote verrassing te wachten, maar je zult juist een soort rust ervaren waardoor je weer kunt genieten.

Vissen

Op 12 april voel jij je meer jezelf dan je in lange tijd hebt gedaan, Vissen. Je voelt een enorme creatieve energie, een extra vleugje spiritualiteit en een bijzonder soort liefde. Hierdoor lijkt alles mogelijk op deze geluksdag. En als we de sterren mogen geloven blijft dat geluk nog wel een tijdje aan jouw kant.

Bron | YourTango

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden