Reactie prins Louis op overlijden koningin Elizabeth. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit was de reactie van prins Louis op het overlijden van koningin Elizabeth

Het overlijden van koningin Elizabeth heeft een grote impact op de wereld, maar ook voor haar familieleden is het een moeilijke tijd. Toen haar achterkleinkinderen, prins George (9), prinses Charlotte (7) en prins Louis (4) op de hoogte werden gebracht van het nieuws, gaf de kleine Louis een hartverwarmende reactie.

‘Bij overgrootvader’

Op de sterfdag van de Queen, bleef Kate achter in Windsor met haar kinderen. Zij moest daar het verdrietige nieuws brengen over hun overgrootmoeder. Dat nieuws zorgde voor flink wat tranen, maar volgens Louis was het niet alleen maar verdrietig. “Nu is ze tenminste bij overgrootvader,” zou hij hebben gezegd.

Windsor Castle

Kate, William, Harry en Meghan waren zaterdag bij Windsor Castle om mensen te bedanken, de neergelegde bloemen te bekijken en de kaartjes te lezen. Ook deelde Kate daar de uitspraak van haar jongste zoontje met een aantal kinderen in het publiek.

Herinneringen

Eerder deelde William in een statement dat hun drie kinderen erg close waren met hun overgrootmoeder. “Ze hebben alle feestdagen met haar gevierd, en hebben herinneringen met haar gemaakt die ze levenslang zullen meedragen.”

Bron | HLN, Linda

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden