null Beeld

Dít sterrenbeeld kan in 2021 het meeste geluk verwachten op liefdesgebied

Kun jij wel een beetje geluk gebruiken op het gebied van liefde? Dan zou het zomaar kunnen dat 2021 jouw jaar gaat worden. Volgens de ‘AstroTwins’, twee bekende Amerikaanse astrologen, is er namelijk één sterrenbeeld dat een ontzettend romantisch jaar tegemoet gaat.

En het is niemand minder dan de Weegschaal.

Weegschaal

Weegschalen over de hele wereld kunnen opgelucht ademhalen, want volgens de AstroTwins heeft 2021 het nodige voor hun in petto. Waar 2020 misschien niet het beste jaar was op het gebied van de liefde, is dat in 2021 wel anders. Juist doordat je dit jaar veel tijd thuis hebt moeten doorbrengen, had je eindelijk de kans om écht in contact te komen met je emoties. En laat dit nou net hetgeen zijn wat je nodig had om je te kunnen voorbereiden op dit romantische jaar.

Lees ook: De opgedofte, gangmaker of grote afwezige? Zó ben jij in een online vergadering, volgens je sterrenbeeld

Waarom kan dit sterrenbeeld veel geluk verwachten op liefdesgebied?

Dankzij de ‘Great Conjunction’ van Jupiter en Saturnus in Waterman, is de kans groot dat jij dit jaar je grote liefde gaat tegenkomen. Doordat Jupiter door Waterman reist wordt je vijfde huis van liefde, vruchtbaarheid en creativiteit geactiveerd tot 13 mei en van 28 juli tot 28 december. In deze periode kan het dus geen kwaad om extra naar buiten te treden, iets waar je als Weegschaal waarschijnlijk geen problemen mee hebt. Je zult merken dat het aangaan van nieuwe contacten je heel makkelijk afgaat, dus wees vooral niet bang om een kans op de liefde te wagen. Volgens de AstroTwins kan de liefde op onverwachte plekken verschijnen. Misschien ga je wel eerst op afstand daten (denk bijvoorbeeld aan Tinder) of als je al in een relatie zit, reizen jullie misschien dit jaar wel af naar een speciale plek.

Laat je niet te snel uit het veld slaan

Daarnaast is de kans groot dat je in je relatie de volgende stap neemt en dan hebben we het over kinderen. Als je al kinderen hebt dan is volgens hen 2021 hét jaar waarin je meer tijd met je kroost gaat doorbrengen. Tot slot is het volgens de AstroTwins ook belangrijk om je niet te snel uit het veld te laten slaan. Het kan best zo zijn dat het daten in het begin niet zo soepeltjes verloopt of dat je de nodige tegenslagen te verwerken krijgt in je relatie. Maar “als het de moeite waard is om in je leven te hebben, dan is het ook de moeite waard om ervoor te vechten,” zo stellen ze.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in

je mailbox?

Schrijf

je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Mind Body Green

Beeld | Getty

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden