Margriet logo
null Beeld

Dít sterrenbeeld gaat in 2021 zijn beste jaar ooit beleven

We hopen natuurlijk dat het komende jaar voor ons allemaal een beter jaar wordt dan 2020. Maar er is één sterrenbeeld in het bijzonder dat in 2021 grootse dingen kan verwachten. De stand van de planeten is namelijk ontzettend gunstig voor watermannen dit jaar.

Maar ook andere

sterrenbeelden kunnen hier hun voordeel mee doen.

Grote conjunctie

Misschien weet je het nog wel, maar afgelopen december vond de ‘grote conjunctie’ plaats: Jupiter en Saturnus, de planeten van expansie en structuur, kwamen dicht naast elkaar te staan. Een fenomeen dat maar eens in de vierhonderd jaar voorkomt. Beide schoven op dat moment het sterrenbeeld Waterman in. En dat is belangrijk, want dat betekent dat er een heleboel in de wereld en de structuur van onze maatschappij gaat veranderen.

Sterrenbeeld 2021

Sinds 1802 stonden deze planeten namelijk altijd in een aardeteken (Maagd, Steenbok en Stier), en deze tekens zijn materialistisch en onveranderlijk. Maar Waterman is een luchtteken en staat symbool voor vooruitgang, ontdekking en ruimdenkendheid. Dit kan leiden tot een tijd van vernieuwing, vooruitstrevendheid en verlichting. En het is dan ook niet gek dat mensen met het sterrenbeeld Waterman zich het komende jaar ontzettend goed gaan voelen.

Lees ook:

Nieuw jaar, nieuwe kansen: de jaarhoroscoop van 2021

Succes voorWaterman

De creatieve en

avontuurlijke kant van de Waterman gaat dit jaar meer dan ooit van pas komen.

Je ideeën, plannen en wensen zouden zomaar eens een succes kunnen worden. Er

komen grootse veranderingen aan, en waar sommige sterrenbeelden daar moeite mee

gaan hebben (aardetekens, we kijken naar jullie), zullen Watermannen en andere

luchttekens dit juist omarmen. Bovendien zullen deze veranderingen positief

uitpakken voor de samenleving: Waterman is immers een humanitair teken met een

afschuw van ongelijkheid en oneerlijkheid.

Tips voor ditjaar

Hoe haal je hier het meeste voordeel uit? Vooral door open en ontvankelijk te blijven. Blijf scherp en alert en neem dingen niet voor wat ze zijn. Laat je niet leiden door emoties maar blijf kalm en rationeel. Fysiek gezien kan het helpen om minder koffie en alcohol te drinken om je nieuwe energie ten volste te benutten. Ben je klaar voor dit jaar van groei en vooruitgang?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Mindbodygreen.com

Beeld | Getty Images

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden