Deze week in Margriet 35 Beeld Joost Govers
Beeld Joost Govers

Dit lees je deze week in Margriet 35

Er ligt weer een nieuwe Margriet in de schappen! Margriet 35 is extra dik en is daarmee het perfecte tijdschrift om even lekker mee weg te dromen in de zon. Van de grote huidverzorgingsquiz en de mooiste fiets- & wandelroutes door Zeeuws-Vlaanderen. Je vindt het allemaal in dit nummer.

Ook lees je deze week het verhaal van José (60). Ze was altijd een fitte vrouw, maar werd in de afgelopen tien jaar doodziek. De donorlongen kwamen net op tijd. “Het genieten zit nu in heel kleine dingen. Ik leef weer!”

Nee, ik heb geen kinderen

En dat is prima. Kinderen krijgen, moeder worden. Het is niet voor iedereen iets wat vanzelfsprekend is. Carla, Eri en Ypie bleven om verschillende redenen kinderloos. Trouwen en kinderen krijgen sprak Ypie (58) bijvoorbeeld nooit aan. Haar vrijheid, daar hield ze van. En dat gevoel is altijd gebleven. “Terwijl mijn vriendinnen hun kinderen naar voetbal of ballet brachten, zat ik lekker met een biertje op het terras.”

Marion Bloem

Deze maand wordt Marion Bloem zeventig en zit ze vijftig jaar in het schrijversvak. Samen met haar man Ivan Wolffers, met wie ze al sinds 1971 samen is en voor wie ze de mantelzorg doet, haalt ze alles uit het leven. “Groot geluk schuilt nu in andere dingen. Bijvoorbeeld in een fijne pilatessessie en natuurlijk het samenzijn met onze kleinkinderen.”

Ook dit lees je deze week in Margriet 35

Naast deze mooie interviews, staat Margriet 35 ook boordevol andere fijne verhalen. Wat dacht je van deze?

Haal Margriet snel in huis of bestel het nieuwste nummer hier online.

Cover Margriet 35 Beeld Margriet
Beeld Margriet
Nynke KooyJoost Govers

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden