Deze week in Margriet 34 (header) Beeld Fotografie Anna Vie / Judith Ann
Beeld Fotografie Anna Vie / Judith Ann

Dit lees je deze week in Margriet 34 (nu in de winkel!)

Er ligt weer een nieuw en extra dik nummer van Margriet in de winkel! Met dit nummer krijg je zin in de zomer. We delen zes fijne en vooral zonnige BBQ-recepten en tips & trends op het gebied van buiten bewegen.

Ook lees je weer mooie, persoonlijke verhalen in deze editie van Margriet. Want hoe is het als je een traditioneel gezinsleven achter de rug hebt en dan verliefd wordt op een vrouw? Of als je ermee naar buiten komt dat je geboren bent in het verkeerde lichaam? Mieke (66), Remke (63) en Bep (79) vertellen hun verhaal. Mieke: “Ik moest er 61 jaar voor worden om mezelf te kunnen zijn, maar ach, beter laat dan nooit.”

Ach, komt morgen wel...

Zeg je dat ook heel regelmatig? En stel je, net als journalist Suus Ruis, alles uit? Van vervelende werkklusjes, de stofzuiger naar de reparateur brengen tot het uitmesten van de berging. Eén op de vijf mensen lijdt aan uitstelgedrag. Maar kun je daar nog vanaf? Suus zoekt het uit.

Oppassen op de kleinkinderen

Zodra je kleinkinderen hebt, komt oppassen ook in beeld. Je hebt al kinderen opgevoed en grootgebracht, dus dat is het probleem niet. Maar is oppassen dan echt zo verstandig? Het kan in ieder geval geen kwaad om, voordat je het besluit neemt te gaan oppassen, na te gaan hoe (vaak) en waar je dat wilt doen. En ook niet geheel onbelangrijk: hoe kidsproof is je huis nog?

Ook dit lees je deze week in Margriet

In Margriet 34 staan nog veel meer fijne verhalen. Wat dacht je van deze:

  • Lekker buiten bewegen: zo blijf je fit en houd je je conditie op peil
  • Een interview met actrice Beppie Melissen: “Oudere vrouwen zijn ‘in’, dat is heerlijk!”
  • Casa kleurenknaller: zo wonen Corine en Patrick
  • Zo mooi, die Dominicaanse Republiek!
  • Mode: Knallen met kleur

Haal deze Margriet snel in huis of bestel híer online.

Cover M34 Beeld Margriet
Beeld Margriet
Nynke KooyFotografie Anna Vie / Judith Ann

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden