Dit lees je deze week in Margriet 33 Beeld Fotografie Ester Gebuis, styling Nanja Brakenhoff en Ora Bollengraaf, visagie Marja Hermes, model Fran V via Anti Models
Beeld Fotografie Ester Gebuis, styling Nanja Brakenhoff en Ora Bollengraaf, visagie Marja Hermes, model Fran V via Anti Models

Dit lees je deze week in Margriet 33 (nu in de winkel!)

Ren naar de winkel, want er ligt weer een nieuw nummer van Margriet in de schappen! Dit extra dikke nummer brengt je helemaal in zomerse sferen. Doe inspiratie op voor een vakantie naar het prachtige Kos, ontdek hoe je beter wordt in niks en ga aan de slag met de lekkerste visgerechten.

Actrice en zangeres Lone van Roosendaal (53) dacht dat ze niet zo’n hechte band had met haar vader. Maar toen hij ziek werd en zij naast zijn bed zat, ontdekte ze dat er eigenlijk veel meer tussen hen was dan ze vermoedde. “Rouw is een raar ding. Ik denk nu bijvoorbeeld vaker aan mijn vader dan ik ooit in zijn levende leven heb gedaan.”

De meestgestelde vragen aan de huisarts

We komen allemaal weleens in de spreekkamer van de huisarts. Maar tijdens het wachten vraag je je misschien af: welke klachten melden we het vaakst? We vroegen het aan huisartsen Rinske van de Goor en Rutger Verhoeff. Ze vertellen welke gezondheidsproblemen van zestigplusvrouwen ze het vaakst voorbij zijn komen én geven advies bij deze dertien meestgestelde vragen.

Toffe tantes

Degene die altijd voor ons klaarstaat is onze moeder. Maar als je moeder er niet altijd voor je kan zijn, is een tante bij wie je terechtkunt vaak bepalend voor je ontwikkeling. Dat merkten ook Cathy en Jolanda. Zij zijn hun tantes nog steeds ontzettend dankbaar. “Zij heeft zo lang voor mij gezorgd, ik wil nu een beetje voor haar zorgen.”

Ook dit lees je deze week in Margriet

In dit extra dikke nummer van Margriet staan nog veel meer fijne verhalen, zoals deze:

  • Nog nooit verteld: “Ik vertelde mijn vriendin dat haar man vreemdging en nu is onze vriendschap voorbij.”
  • Zeeën van tijd: heerlijk even niksen
  • Bo (60) woonde in haar eentje op het Ierse platteland: “Ik weet nu dat ik ook in mijn eentje gelukkig kan zijn.”
  • Do-it-yourself met schatten van de kust
  • Het derde en laatste deel van het spannende en exclusieve verhaal Moord van Zilver
Nynke KooyFotografie Ester Gebuis, styling Nanja Brakenhoff en Ora Bollengraaf, visagie Marja Hermes, model Fran V via Anti Models

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden