Deze week in Margriet 28 Beeld Dana van Leeuwen
Beeld Dana van Leeuwen

Dit lees je deze week in Margriet 28 (nu in de winkel!)

Er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen en deze week is ‘ie extra dik! Je leest onder andere een mooi interview met schrijfster Loes den Hollander (73). Twee jaar geleden vertelde zij aan Margriets Heleen Spanjaard hoe haar man Harry en zij binnen elf maanden allebei door een hersenbloeding werden getroffen. Harry stierf vorig jaar.

In haar aangrijpende boek “Altijd nooit meer‘ beschrijft Loes de eerste zes maanden na zijn dood. “Ik wil niet alleen blijven , ik wil het leven delen.”

Lekker lezen

Maar dat is natuurlijk niet alles dat je kunt vinden in dit nummer. Ook spraken we met Mariëlle (58). Zij is veteraan. 25 juni is het Veteranendag. We bedanken dan alle veteranen die zijn ingezet in dienst van de vrede. Kapitein-vlieger Mariëlle vertelt over haar ervaringen tijdens buitenlandse missies. “Als de luchtmacht nu een beroep op me doet, ga ik meteen.”

Verder halen we in dit nummer vakantieherinneringen terug met onze Margriet-lezers. Ze hoefden niet lang te twijfelen over welke zomer ze nooit zullen vergeten. Frances (56): “Hij leerde me op dat stille strandje zoenen.” Ook helpen we je minder snel ouder worden, door middel van 27 ‘lekker in je vel’-tips! Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe Margriet!

Ook dit lees je in Margriet 28

Wat je verder van dit nummer kunt verwachten, lees je hieronder.

  • Long covid: ‘Ik hoor vaak: ben je nog niet opgeknapt?’
  • Dossier: de reis van je leven
  • Salades uit je vakantieland
  • Genieten van lange zwoele avonden? Hier moet je zijn!

Haal Margriet 28 snel in de winkel of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

DEze week in Margriet 28 Beeld Margriet
Beeld Margriet
Sanne van De WeteringDana van Leeuwen
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden